Θ. Μαραντίνης – Σ. Χρηστίδου: Βραδινή έξοδος για δυο! Δες φωτογραφίες

Πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ είναι αυτήν την περίοδο ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου. Το διάσημο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο, τόσο η Σίσσυ όσο και ο Θοδωρής προσπαθούν να περνούν μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.
Αφήνοντας, λοιπόν, για λίγο στο σπίτι τον μικρό Φίλιππο – Ραφαήλ, το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι και διασκέδασε ως αργά.
Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού πριν λίγες μέρες ο Θοδωρής έκανε πρεμιέρα με τον Σάκη Ρουβά και τους Onirama στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε με την αγαπημένη του Σίσσυ στο Cabaret και τραγούδησε με τις Melisses. Από την μεριά της, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δούλευε χθες και σήμερα, λόγω της απεργίας των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να ξενυχτήσει.

Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα χαλαροί και ευδιάθετοι και παρά τις τελευταίες φήμες που κυκλοφόρησαν και τους ήθελαν να περνούν κρίση στο γάμου, ο Θοδωρής με την Σίσσυ είναι στα καλύτερά τους. Κατά τη διάρκεια, μάλιστα, της βραδιάς και όταν ο σύντροφός της ανέβηκε στη σκηνή η γνωστή παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί. Ενώ, λίγο αργότερα βρέθηκε και η ίδια στο stage και τραγούδησε με τους οικοδεσπότες της βραδιάς.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More