Υβόννη Μπόσνιακ: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και η ανυπομονησία για τον ερχομό της κόρης της!

Η Υβόννη Μπόσνιακ διανύει μία από τις όμορφες περιόδους της ζωής της! Από μέρα σε μέρα θα έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο. Το όμορφο μοντέλο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά την κόρη της . Άλλωστε το να αποκτήσει παιδί με τον γνωστό τραγουδιστή ήταν κάτι που το ήθελε πολύ!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις


“Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Αντώνη. Νιώθω ότι είναι ο άνθρωπός μου. Όταν αγαπάς κάποιον αληθινά, θες να είσαι μαζί του χωρίς να προγραμματίζεις το μέλλον. Φυσικά και θέλω να κάνω οικογένεια, αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να ζήσω μαζί με τον άνθρωπό μου, όπως κι αν μας τα φέρει η ζωή”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity.

Το όνειρό της λοιπόν έγινε πραγματικότητα. Ζει την εγκυμοσύνη της έντονα και μοιράζεται τις όμορφες στιγμές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.


Κάποιες τις μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της ή με αστεία για το φαγητό! Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν στερήθηκε τίποτα. Βέβαια, έχοντας πάντα ένα καλλίγραμμο σώμα και μια μεγάλη πορεία στο χώρο της μόδας έχει μάθει να προσέχει και να τρώει σωστά!

Η Υβόννη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, έχει πάρει περίπου 15 κιλά. “Δεν αγχώνεται καθόλου για το σώμα της”, αναφέρει στο TLIFE άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον.

Εξάλλου η αγάπη και η στοργή που της δείχνει ο σύντροφός δεν της αφήνει κανένα περιθώριο να έχει τέτοιες ανασφάλειες. Ο Αντώνης είναι στο πλευρό της συνεχώς και την φροντίζει.

“Είναι για μένα μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο με τον οποίο έχω αποφασίσει να συμβαδίζω τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε αυτή τη σχέση και να την ολοκληρώσουμε, κάνοντας ένα παιδί!”, είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Τα καρντάσιανς”.

Read More

And More