Ν . Ζερβός: Η οργή του στο facebook! Με ποιους είναι έξαλλος; Τι είπε στο TLIFE

Ώρες τρόμου και αγωνίας έζησε η αρραβωνιαστικιά του γνωστού σκηνοθέτη Νίκου Ζερβού, Ζωή Ζέρβα, όταν επιδειξίας προσπάθησε να την βιάσει μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό συνέβη δίπλα στο πάρκο της Σχολής Ευελπίδων. Λίγες μέρες αργότερα, εντύπωση μας έκαναν τα σχόλια του σκηνοθέτη στην προσωπική σελίδα του στο facebook που αναφέρεται στους λαθρομετανάστες. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του για να μας εξηγήσει για ποιο λόγο εκφράζεται τόσο έντονα εναντίων των μεταναστών…
/
O Νίκος Ζερβός μας ξεκαθαρίζει πως οι απόψεις που εκφράζει δεν έχουν καμία σχέση με την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε η αρραβωνιαστικιά του πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας. “Απλά δεν μου αρέσει η υποκρισία ορισμένων ψευτοαριστερών που έχουν την μανία να λένε χωρίς να το σκέφτονται ή χωρίς να το ψάχνουν υπέρ των μεταναστών, ότι και να είναι αυτοί ενώ οι ίδιοι δεν τους κάνουν ποτέ παρέα, δεν τους καταδέχονται ή δεν τους μιλάνε καν”, δηλώνει ο σκηνοθέτης στο TLIFE προσπαθώντας να μας πει συνοπτικά την άποψή του.

“Χτυπάω λοιπόν την αριστερή υποκρισία να υποστηρίζουν τους μετανάστες, αδιακρίτως, όταν ξέρουμε ότι γίνονται κάθε μέρα ληστείες… Προχθές μάλιστα λήστεψαν και μία γνωστή μου κυρία και μπήκαν μέσα λαθρομετανάστες. Θα μου πείτε που το ξέρω ότι ήταν λαθρομετανάστες. Μπορεί να είναι και νόμιμοι λοιπόν, δεν ξέρω”, μας εξηγεί.

Και συνεχίζει: “Πρώτον, δεν είμαι χρυσαυγίτης. Δεύτερον, είμαι εναντίον αυτής της εισβολής μεταναστών στην Ελλάδα που έχει κάνει χάλια τη χώρα μας κι αν περάσεις στην Κυψέλη ή στην πλατεία Αμερικής θα δεις το κατάντημα. Και τρίτον, απαγορεύω στους ψευροαριστερούς να έχουν την υποκρισία ότι υποστηρίζουν ενώ οι ίδιοι, έμπρακτα, δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Μόνο μιλάνε. Εγώ δεν έχω δει έναν αριστερό να πάει να δώσει κανένα φράγκο, τουλάχιστον να τους δώσει να φάνε.”
/

Ο έντονος τρόπος που εκφράζεται προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην σελίδα του στο facebook και σε ορισμένες περιπτώσεις αρνητικά. “Καθόλου δεν με πειράζει. Είναι η άποψή μου. Περίμενα ότι θα με βρίσουν ορισμένοι του αριστερού χώρου κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ που βρίθει από υποκριτές. Αυτό το κόμμα είναι γεμάτο υποκρισία γενικότερα και είναι κι αυτό που θα σώσει και την Ελλάδα αργότερα. Τώρα μας σώζει με τους μετανάστες, θα μας σώσει και πολιτικά αργότερα. Χαίρομαι λοιπόν ιδιαίτερα που με βρίζουν αυτοί οι κάφροι, γιατί τους θεωρώ κάφρους.”

Δεν παραλείψαμε να ρωτήσουμε την άποψή του για τα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν πρόσφατα έξω από το θέατρο Χυτήριο: “Βεβαίως είμαι εναντίον της παρέμβασης της Χρυσής Αυγής, δεν είμαι υπέρ. Βέβαια θα έπρεπε να υπάρχει ελευθερία έκφρασης κι όλα αυτά. Αλλά εδώ υπερβάλλουν μερικοί, να το πω αλλιώς, στήνουν ένα έργο επίτηδες. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι αν πούνε ότι ο Χριστός ήταν ομοφυλόφιλος, το ξέρουν πολύ καλά ότι θα γίνει ο χαμός μετά. Άρα εδώ έχω άλλη αντίρρηση, πάλι για την υποκρισία των ψευτοαριστερών που θέλουν να οικονομήσουν και να βγάλουν εισιτήρια. Το ξέρανε ότι θα γίνει σκάνδαλο. Αλλά τελειώνω, όπως άρχισα, φυσικά είμαι εναντίον της παρέμβασης. Δεν συμφωνώ να παρέμβει η Χρυσή Αυγή αλλά δεν συμφωνώ και με το να κάνεις σκάνδαλο για το σκάνδαλο.”

Read More

And More