Ζ. Μακρυπούλια: Πώς περνά στην όμορφη Μάνη; Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δουλειά και διασκέδαση παρέα με καλούς φίλους και συνεργάτες κατάφερε να συνδυάσει αυτές τις μέρες η Ζέτα Μακρυπούλια. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε ένα ερημικό χωριουδάκι στη Μάνη και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα, τα μαγευτικά τοπία, αλλά και την καλή παρέα των φίλων της.

Η όμορφη Ζέτα ταξίδεψε μαζί με την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, τον Γιάννη Μαρκετάκη – που επιμελήθηκε το λουκ της-, τον στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη και την υπόλοιπη ομάδα της Raxevsky στην όμορφη Μάνη και αντίκρισε μαγικά τοπία. Στα διαλείμματα της φωτογράφησης μάλιστα, θαύμασε τη θέα και δεν σταμάτησε τα αστεία και τα πειράγματα με τους φίλους της.

/

Το κλίμα που επικρατεί στην φωτογράφιση είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Η σκληρή δουλειά γίνεται πιο εύκολη όταν η ομάδα είναι τόσο δεμένη. Η Ζέτα, η Ρούλα και ο Γιάννης χάρηκαν πολύ που δουλεύουν ξανά μαζί και μάλιστα ανέβασαν φωτογραφίες στα social media βάζοντας ως λεζάντα: together again.

/

Μιλώντας και στο “Πρωινό mou”, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ένα από τα πιο όμορφα μέρη που γνώρισε ήταν το Λιμένι, ένα γραφικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι με έξι κατοίκους, όπου έφαγε με τους συνεργάτες της και το πιο νόστιμο και φρέσκο ψαράκι.
Η ίδια μάλιστα, δήλωσε, ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την ηρεμία του χωριού, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να μείνει εκεί.

/

Παρόλα, αυτά το tour στα γραφικά χωριουδάκια συνεχίζεται με το team της Raxevsky να κάνει εντυπωσιακή δουλειά.
Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης:

/

/

/

Τα μαγευτικά τοπία που ανέβασε στο Instagram η Ρούλα Ρέβη:

/

/

Το look της Ζέτας by Γιάννης Μαρκετάκης
/

Χαλάρωση μετά τη δουλειά
/

Read More

And More