Ζ. Μακρυπούλια: Νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Μάνη!

Στην γραφική Μάνη βρίσκεται η Ζέτα Μακρυπούλια με τους συνεργάτες της από την Κυριακή. Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός ταξίδεψε στην Πελοπόννησο για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας ανοιξιάτικης της εταιρείας Raxevsky.

Το TLIFE σου έδωσε μία γεύση από τα παρασκήνια της πρώτης ημέρας και σήμερα σου παρουσιάζουμε όλα όσα έγιναν την επόμενη.

Η Ζέτα πόζαρε την δεύτερη μέρα στο γραφικό και έρημο χωριό του 16ου αιώνα Βάθεια στην Λακωνική Μάνη και στην συνέχεια στο γραφικό λιμανάκι του Γερολιμένα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Ζέτα και την ομάδα της να οργώνουν όμορφα μέρη της χώρας μας. H Raxevsky κάνει την Ελλάδα μόδα και η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι σταθερά τα τελευταία χρόνια το πρόσωπο κάθε νέας καμπάνιας.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τους αγαπημένους της συνεργάτες και φίλους, την φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, τον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη και τον στυλίστα Γιώργο Σεγρεδάκη.

Το κλίμα “together again” της πρώτης ημέρας συνεχίστηκε. Παράλληλα με την φωτογράφιση και τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις τις οποίες είχε να δώσει το πρωί της Δευτέρας, η Ζέτα είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει. Οι συνεργάτες της απαθανάτισαν τις όμορφες στιγμές με αναμνηστικές φωτογραφίες!

Read More

And More