Βραδινή έξοδος για γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Δες φωτογραφίες

Βράδυ Δευτέρας χθες και τα μερικά από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz έκαναν την έξοδό τους στο σινεμά αλλά και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τους αγαπημένους celebriities σε ρομαντικές εμφανίσεις τους.
Στην avant-premiere της ταινίας “Νήσος 2”, που πρωταγωνιστεί βρέθηκε χθες το βράδυ η Ζέτα Δούκα με τον αγαπημένο της Γιάννη Ιακωβίδη. Η ηθοποιός και ο σύντροφος της, ο οποίος είναι παραγωγός ταινιών, είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, αν και προσπαθούν να κρατούν ένα χαμηλό προφίλ και να μην εκθέτουν το δεσμό τους στα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμη στα Village Cinemas ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο με την σύντροφό του Κατερίνα Παπαδάκη. Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό μαζί και στην τηλεόραση, στη σειρά “4” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, αν και δεν είναι πολλές οι δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις. Πάντως, η Κατερίνα δεν μπορούσε αυτήν τη φορά να λείπει από την avant-premiere της “Νήσου 2” που πρωταγωνιστεί ο καλός της.

Τέλος, στην εκδήλωση για τα 5 χρόνια της “Win Hellas” που έγινε χθες το βράδυ στο Guzel βρέθηκε η μανούλα Μιρέλλα Μανιάνι με τον Γιάννη Γιαννούλη. Η Ολυμπιονίκης που γέννησε τον περασμένο Μάιο ένα πανέμορφο κοριτσάκι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ευδιάθετη. Στο πλευρό της ο σύντροφός της και πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Γιαννούλης δεν σταμάτησε λεπτό να την κοιτά τρυφερά.

Read More

And More