Το TLIFE στο πάρτυ γενεθλίων της Ελεωνόρας Ζουγανέλη! Φωτογραφίες

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album με τίτλο “Μετακόμιση τώρα”, και μετά τις sold out εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου Plus για μια σειρά από μοναδικά live. Το TLIFE βρέθηκε στην πρόβα generale της Ελεωνόρας και στο μικρό πάρτυ που έκανε για τους φίλους της με αφορμή τα γενέθλιά της.
Η γνωστή ερμηνεύτρια υποδέχτηκε χθες τους φίλους της σε μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ τραγούδι και εξαιρετικές ερμηνείες. Με αφορμή μάλιστα και τα σημερινά της γενέθλια, έκανε ένα μικρό πάρτυ και έσβησε τα κεράκια μιας τεράστιας λευκής τούρτας που της έκαναν έκπληξη.

/

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί φίλοι της Ελεωνόρας ανάμεσα στους οποίος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ενώ, κοντά στην Ελεωνόρα βρέθηκε και η μητέρα της.
Έχοντας ετοιμάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί από 2 Φεβρουαρίου και για κάθε Σάββατο, τους φίλους της στον χώρο που πρωτοξεκίνησε τις live εμφανίσεις της, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Αθήνα δείγμα της καινούργιας της, πολυαναμενόμενης δουλειάς, αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα.

/

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στη πιο δημιουργική της περίοδο, έχει ετοιμάσει ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της και η ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία μπορούν να ταξιδέψουν το κοινό.
Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα -τραγουδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος- πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος -Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.
Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More