Ηλίας Ψινάκης: Μια ανάσα πριν τις εκλογές!

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι η έκπληξη και η χαρούμενη νότα στις εκλογές του Νοέμβρη! Ο αγαπημένος μάνατζερ κατεβαίνει ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη. Ο ίδιος εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Τατιάνα και στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις” πως δεν ακολουθεί τον δρόμο τωνν άλλων υποψηφίων. “Δεν θα κάνω αυτά που κοροϊδεύω. Δεν έχω πάει πουθενά αλλού και δεν θα χρησιμοποιήσω τα μέσα ενημέρωσης για τον προεκλογικό μου αγώνα“, τόνισε. Ο πανικός με τα φυλλάδια και τις αφίσες δεν του χρειάζεται,όπως αναφέρει ο Ηλίας, αλλά και δεν είναι νόμιμος, αφού το ανώτερο ποσό που μπορεί να ξοδέψει ένας υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 2.500 ευρώ.

Ανάμεσα στα πράγματα που έχει σκοπό να κάνει αν εκλεγεί είναι να καλυτερεύσει την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό για το οποίο έχει κάνει ήδη επαφές. Ο Ηλίας άλλωστε είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με πολλούς από τους διάσημους star του Χόλιγουντ. Η άποψη του κόσμου σε άλλες χώρες για την Ελλάδα δεν είναι καθόλου καλή και ο Ηλίας πρόκειται να αφιερωθεί κυρίως σε αυτό, σε περίπτωση που εκλεχθεί.

Η υποψηφιότητα αυτή έχει γίνει αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό τόσο από τους απλούς πολίτες της Αθήνας όσο και από τους επώνυμους φίλους του μάνατζερ. ”Είμαι σίγουρος ότι ο Ηλίας είναι ικανός. Ο Ηλίας ότι το αγαπάει το φροντίζει, το προωθεί, θέλει να είναι δίπλα του. Είμαι σίγουρος ότι αγαπάει την Αθήνα. Επομένως μακάρι να του δημιουργηθούν συνθήκες για να μπορέσει να τη διοχετεύσει”, έχει δηλώσει για παράδειγμα ο Βαγγέλης Περρής. Μάλιστα ο δημοσιογράφος μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη είναι αυτοί που έφτιαξαν τους προεκλογικούς διαφημιστικούς αναπτύρες του!

Η Αθηνά ήταν θεά, έστω και μία από τις 12. Δεν αξίζει να γίνει και η Αθήνα;” έχει πει χαρακτηριστικά. Μάλιστα τον βλέπουμε να συμμετέχει ενεργά στα κοινά και να παρευρίσκεται σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις!

Την Τρίτη το βράδυ ο δαιμόνιος μάνατζερ βρέθηκε στην Στοά του βιβλίου όπου Ο ποιητής διαβάζει κάποια από τα ποιήματά τουέγινε στις 20:30 η παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου του Βαγγέλη Χρόνη.

Ομιλητές στην παρουσίαση ήταν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Γιώργος Μανιώτης και ο Αλέκος Φασιανός ενώ την εκδήλωση συντονίζει ο Θανάσης Θ. Νιάρχος.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην παρουσίαση και διάβασαν ποιήματα από το βιβλίο “Ένα χωνάκι θλίψη” ήταν η συγγραφέας Κική Δημουλά, η Έφη Θεοδώρου και φυσικά ο ίδιος ο ποιητής.


Το παρών έδωσε και ο γιος του ποιητή ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ηλία Ψινάκη.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εκπρόσωποι του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου γενικότερα. Το TLIFE ήταν εκεί μαζί με τον Ηλία για να σου μεταφέρει όλες τις εικόνες και το κλίμα. Δες φωτογραφίες:


Η Άννα Δρούζα και ο Θανάσης Λάλας

Ο ζωγράφος Αλέκος Φασιανός, η ποιήτρια Κική Δημουλά και ο κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Δίπλα του ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός

Ο Τηλέμαχος Χυτήρης με τον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη

Read More

And More