Ρουβάς – Ζυγούλη: Απόδραση στη Ναύπακτο!

Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από το θόρυβο της πόλης και το απαιτητικό του πρόγραμμα θέλησε να περάσει ο Σάκης ρουβάς με την αγαπημένη του Κάτια. Οι δυο τους έκαναν μια μικρή απόδραση στη Ναύπακτο…

Μπορεί ο γνωστός τραγουδιστής να είχε αυτό το καλοκαίρι ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα με τις συναυλίες του σε Ελλάδα και Κύπρο και τις παρουσιάσεις της νέας collection ρουχων , που ετοιμάζει για το χειμώνα, αλλά κατάφερε τελικά να βρει λίγες μέρες για να περάσει με την αγαπημένη του Κάτια.
Οι δυο τους λοιπόν, και χωρίς τη μικρή Αναστασία, που προφανώς έμεινε σπίτι, βρέθηκαν στη Ναύπακτο την περασμένη Παρασκευή. Το λαμπερό ζευγάρι έφθασε στην παραθαλάσσια περιοχή με ιδιωτικό γιοτ και επέλεξαν να μείνουν για μια βραδιά σε ένα παραδοσιακό μικρό ξενοδοχείο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.
Ο Σάκης και η Κάτια έμειναν στο “Αρχοντικό της Πέπως”, ένα μικρό ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το γραφικό λιμανάκι της Ναυπάκτου και συνδυάζει μια ζεστή ατμόσφαιρά, με άριστες υπηρεσίας και παραδοσιακά στοιχεία. Το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει στο καλύτερο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχε το όνομα “Βασιλικη”.

Όπως αναφέρει υπάλληλος του ξενοδοχείου στο TLIFE, ο Σάκης ήταν ευδιάθετος και πολύ φιλικός. “Ο Σάκης Ρουβάς ήρθε στο ξενοδοχείο την Παρασκευή και έμεινε μαζί με την Κάτια Ζυγούλη στο καλύτερο δωμάτιό μας. Ήταν πολύ καλός και ευγενικός και μιλούσε σε όλους”, αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως χαιρέτησε τον κόσμο που βρισκόταν στο ξενοδοχείο και θέλησε να του μιλήσει.
Ακόμη, το απόγευμα, οι δυο τους θέλησαν να βγουν μια βόλτα για φαγητό. Έφυγαν από το ξενοδοχείο με ταξί και πήγαν για φαγητό στο παραδοσιακό εστιατόριο “Σπιτικό”, που βρίσκεται στην παραλία Γρίμποβο της Ναυπάκτου.
Δες φωτογραφίες από το ξενοδοχείο που φιλοξένησε τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη:


Το δωμάτιο “Βασιλική”!


Με παραδοσιακά στοιχεία και ζεστή ατμόσφαιρα!


Το ξύλο και οι χρυσές λεπτομέρειες επικρατούν στο χώρο!

Read More

And More