Λ. Σακκά στο TLIFE: “Η νόστιμη φατσούλα βοηθά, αλλά χρειάζεται δουλειά για να πετύχεις!”

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας σειρας του Mega “Κουκλες” η Λίνα Σακκά “έκλεψε” λίγο χρόνο από τα γυρίσματα και μίλησε στο TLIFE για το ρόλο της “Κατερίνας” που υποδύεται, τα μελλοντικά της σχέδια και το στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό της.

Η γνωστή ηθοποιός αυτό το χειμώνα θα υποδύεται την “Κατερίνα”, μια γυναίκα που αποτελεί πρότυπο μητέρας και συζύγου και καλείται να νιώσει ισχυρές αναταράξεις στη ρόδινη ζωή της. “Στη σειρά θα έχω το ρόλο της Κατερίνας, μιας γυναίκας που έχει παντρευτεί από μικρή ηλικία και τώρα έχει οικογένεια και παιδιά. Η ιστορία αρχίζει από τη στιγμή που έχει τελειώσει το “έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα” και η Κατερίνα βρίσκεται σε ηλικία 34 χρόνων, όταν το όνειρο της τέλειας οικογένειας που έχει χτίσει αρχίζει να καταρρέει”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Λίνα Σακκά.
Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega και αποκαλύπτει πως η ηρωίδα που υποδύεται είναι μια γυναίκα υπερπροστατευτική, που έχει ένα παιδί στην εφηβεία και προσπαθεί να κρατήσει τα πάντα οργανωμένα και τέλεια στη ζωή της. “Η Κατερίνα είναι υπερπροστατευτική και πελαγώνει εύκολα. Δείχνει όμως δοτικότητα και αγάπη στους άλλους και αυτό είναι το κίνητρό της”, υπογραμμίζει.
Όσον αφορά τα κοινά στοιχεία που βρίσκει να έχει με το ρόλο της, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρει πως πάντα ψάχνει να βρει στους ήρωες που υποδύεται στοιχεία του εαυτού της. “Αν και εγώ δεν θέλω να παντρευτώ τόσο νωρίς όσο η Κατερίνα, βλέπω πως κοινό μας χαρακτηριστικό είναι η δοτικότητα”, σημειώνει και προσθέτει: “Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι εναλλαγές. Δεν μπορώ το βόλεμα στη ζωή μου. Δεν θέλω όλη η ζωή να κινείται σε ένα μοτίβο και αυτό είναι όλο. Μου αρέσει η περιπέτεια”.
Ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει πως αν στο μέλλον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσε να δεχτεί τη μονιμότητα. “Αν κάπιοια στιγμή στο μέλλον είμαι με κάποιον και το θέλουμε και οι δυο θα έρθει και κάτι πιο μόνιμο. Δεν μπορώ να προγραμματίσω κάτι τέτοιο”.
Παράλληλα, η Λίνα Σακκά λέει ότι οι “Κούκλες” αποτελούν μια σειρά που με χιούμορ καταπιάνεται με πραγματικές καταστάσεις, που σίγουρα θα κάνουν τον κόσμο να ταυτιστεί με πολλά στοιχεία τους και να πει “Αυτό το έχω ζήσει και εγώ”.
Πρόκειται για ένα αληθινό σενάριο που μιλά για το άγχος και τις ανησυχίες των γυναικών. Αναφέρεται σε 4 διαφορετικές γυναίκες που τις ενώνει η φιλία. Είναι μεταξύ 33 και 40 χρόνων και βρίσκονται σ’ ένα κομβικό σημείο της ζωής τους. Δεν έχουν τον ενθουσιασμό της πρώτης νεότητας, αλλά δεν είναι γι’ αυτές πολύ αργά να φτιάξουν το μέλλον τους και να τα αλλάξουν όλα. Εκτός από την Κορίνα (Δήμητρα Ματσούκα), οι υπόλοιπες ηρωίδες είναι παντρεμένες με παιδιά και αποφασίζουν να αλλάξουν τη ζωή τους και να φύγουν από συμβατικές καταστάσεις”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Για τα γυρίσματα της σειράς, τη συνεργασία της με τον συμπρωταγωνιστή της Θανάση Ευθυμιάδη και τις φήμες για κόντρες μεταξύ των πρωταγωνιστών, η Λίνα Σακκά αναφέρει το εξής: “Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Περνάμε πολύ καλά στα γυρίσματα και δεν θέλω να ακούω όλα αυτά που λέγονται για κόντρες. Είμαστε πολύ καλά και έχουμε χημεία μεταξύ μας”.
Αναφορικά με τους προηγούμενους ρόλους που έχει υποδυθεί η διάσημη ηθοποιός είπε πως θέλει να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα στο χώρο της υποκριτικής. “Μου αρέσει να παίζω σε διαφορετικούς ρόλους. Εκτός από τις “Γοργόνες” και τα “40 κύματα” , που είχαν κοινά στοιχεία παραμυθιού, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και νομίζω ότι το έχω πετύχει σε ένα βαθμό”, λέει και προσθέτει ότι θα της άρεσε κάποια στιγμή να κάνει την κακιά.
Τι λέει όμως η Λίνα Σακκά για το ρόλο που παίζει η εμφάνιση ενός ηθοποιού στην καριέρα του;

Η αλήθεια είναι ότι είμαι ένα φυσιολογικό κορίτσι. Σίγουρα η εμφάνιση παίζει κάποιο ρόλο, αλλά δεν πιστεύω ότι μόνο με αυτό μπορεί κάποιος να προχωρήσει. Η νόστιμη φατσούλα πάντα βοηθά, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και γνώση για να πετύχεις.”, υπογραμμίζει

Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου και τους θαυμαστές που την σταματούν, η γνωστή ηθοποιός νιώθει χαρούμενη όταν γίνεται αυτό. “Οι περισσότεροι είναι πολύ ευγενικοί και υπάρχουν και πολλά παιδιά που έρχονται και μου μιλούν”, λέει και αναφέρει πως υπάρχουν κάποιοι που ξεφεύγουν ορισμένες φορές από το φυσιολογικό, αλλά εκείνη τους αντιμετωπίζει όλους με ένα χαμόγελο, πιστεύοντας ότι η δουλειά της απευθύνεται στον κόσμο και το ενδιαφέρον τους είναι καλοπροαίρετο.
Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογείται ότι της αρέσει να ταξιδεύει και το προσωπικό της στοίχημα τα τελέυταία δυο χρόνια είναι όποτε βρίσκει χρόνο να επισκέπτεται άλους τόπους. “Θέλω να πάω στην Αμερική που δεν έχω πάει ποτέ και αργότερα να κάνω ένα ταξίδι στην ινδία. Αυτό είναι το στοίχημα που έχω βάλει”, δηλώνει.
Τέλος, πέρα από τη συμμετοχή της στη σειρά, η γνωστή ηθοποιός αναμένεται να βρεθεί το χειμώνα και στο θέατρο και να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Αθώος ή ένοχος”, με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Από τη θεατρική παράσταση “Αθώος ή ένοχος”!

Read More

And More