Πίσω στην κορυφή της σελίδας
13.10.2010 | 07:12

Η Β. Μπάρμπα στο TLIFE: Κάνω σεμινάρια για να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

Η Β. Μπάρμπα στο TLIFE: Κάνω σεμινάρια για να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Τα σεμινάρια αυτά ονομάζονται "Δύναμη Ζωής" και αποτελούν ένα εθελοντικό πρόγραμμα που στόχο έχει να βοηθήσει όλους εκείνους που χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη για τις σχέσεις ανάμεσα σε ζευγάρια ή γονείς και παιδιά. Η Βάνα Μπάρμπα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε αυτά τα θέματα και μιλώντας στο TLIFE μας εξηγεί πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτό.

"Γίνονται κάποια σεμινάρια εθελοντισμού σχετικά με σχέσεις γονιών και παιδιών και την καθημερινότητα των ανθρώπινων σχέσεων. Οι εκδηλώσεις έχουν και ως σκοπό να μαθαίνουμε κάποια πράγματα. Έρχονται άνθρωποι εθελοντές, μας λένε, εμείς ακούμε κι ο καθένας παίρνει ότι θέλει", περιγράφει με απλά λόγια η Βάνα. "Στο τέλος όμως σε κάθε σεμινάριο μαζευόμαστε και λέμε πως θα βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη είτε οικονομική είτε σε θέμα υγείας. Για παράδειγμα τους βοηθάμε να κάνουν δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά ή βοηθάμε ο καθένας εθελοντικά μία μητέρα με τρία παιδιά", συμπληρώνει.

Τι είναι όμως αυτό που την έκανε να ασχολειθεί με τόσο πάθος με τα συγκεκριμένα σεμινάρια; "Με ενδιαφέρει σαν άνθρωπος. Με ενδιαφέρει να νιώσω μια χρησιμότητα του να μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Κι εμείς είμαστε χρήσιμοι αλλά και μαθαίνουμε πάρα πολλά μέσα από αυτό. Είναι μία αλυσίδα χρησιμότητας" τονίζει η ίδια.Το πρώτο σεμινάριο έγινε στο γυμναστήριο της Ελένης Πετρουλάκη στην Γλυφάδα αφού είναι μία από τους υποστηρικτές των σεμιναρίων. Επίσης σημαντική είναι η συμβολή της πολύ καλής φίλης της ηθοποιού Δέσποινας Μοιραράκη αλλά και του πολιτικού Γιώργου Λιάνη."Στο τέλος του σεμιναριού προτείνουμε κάποιες οικογένειες, δίνουμε κάποια τηλέφωνα και ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει", μας λέει κλείνοντας η ηθοποιός.Το επόμενο σεμινάριο είναι στις 24 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Γλυφάδας και πρακτικά γίνονται κάθε δεύτερη Κυριακή 16:00 - 18:00. Φυσικά είναι ανοιχτά σε όποιον θέλει να τα παρακολουθήσει αλλά και να βοηθήσει με κάποιον τρόπο! Αν θέλεις να είσαι μία από αυτούς κάλεσε στο 2107561132.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 14:02

Top 10