Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.10.2010 | 13:22

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Θ. Βέγγου. Τι λέει στο TLIFE ο διοικητής

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Θ. Βέγγου. Τι λέει στο TLIFE ο διοικητής
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
O Θανάσης Βέγγος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Η υγεία του παρουσίασε μία μικρή επιδείνωση και γι'αυτό τον λόγο νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Το TLIFE επικοινώνησε με τον διοικητή του νοσοκομείου, κύριο Απόστολο Λέτσιο ο οποίος μας είπε ότι μετά το χειρουργείο παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στο αναπνευστικό του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας. Η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

''Ο κύριος Βέγγος δεν εξήλθε ποτέ από το νοσοκομείο. Μετά την αποθεραπεία από το χειρουργείο που του είχε γίνει παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στο αναπνευστικό του το οποίο κρίθηκε σοβαρό. Μπήκε στην μονάδα αυξημένης φροντίδας και διερευνάται αυτή τη στιγμή εργαστηριακά σε τι οφείλεται αυτό, αν υπάρχει κάποιο μικρόβιο κτλ. Η κατάστασή του είναι κρίσημη μεν αλλά ο ίδιος αυτή την στιγμή είναι καλά από την άποψη πως επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον, δεν είναι διασωληνωμένος, κτλ. Αλλά δεν παύει η κατάστασή του να είναι κρίσιμη. Είναι μεγάλος στην ηλικία κι αυτό στην περίπτωσή του είναι επιβαρυντικό. Αν ήταν ένας νέος άνθρωπος δεν θα το συζητάγαμε καθόλου'', δηλώνει ο κύριος Λέτσιος στο TLIFE.

Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και πολύ σύντομα ο Θανάσης, ''ο καλός μας άνθρωπος'', να βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10