Αιμ. Χειλάκης στο TLIFE: “Μπορώ να είμαι υπερήφανος που συμμετέχω στο “Νησί”!”

Ο Αιμίλιος Χειλάκης πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega “Το Νησί” και μιλά στο TLIFE για το ρόλο του και τα γυρίσματα στην Κρήτη.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον “Μανώλη Βανδουλάκη”, τον ανιψιό του πλούσιου κτηματία Αλέξανδρου Βανδουλάκη και γιο του νεκρού αδερφού του. “Ο Μανώλης Βανδουλάκης έρχεται στο 13ο επεισόδιο και είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει άλλα ήθη και έθιμα. Είναι πολύ πιο ανοιχτός και πιο ελεύθερος. Αυτή η ελευθερία του όμως, προκαλεί προβλήματα και αντιδράσεις στη μικρή κοινωνία της Πλάκας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.
Ο Μανώλης Βανδουλάκης μεγαλώνει μαζί με τον ξαδελφό του, Αντρέα (Γιάννη Στάνκογλου), παρόλο που οι χαρακτήρες τους είναι τελείως διαφορετικοί. Ο Μανώλης έχει ελεύθερο πνεύμα και γρήγορα εγκαταλείπει την Κρήτη για να ταξιδέψει, ξοδεύοντας την περιουσία του πατέρα του. Γυρίζει στην πατρίδα του και στην οικογένειά του και αρραβωνιάζεται την Μαρία, αλλά παραμονές του γάμου χωρίζουν… Τα αισθήματά του γρήγορα βρίσκουν άλλον αποδέκτη, την Άννα, αδερφή της πρώην αρραβωνιαστικιάς του και γυναίκα του ξαδέρφου του, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη σχέση τους…
Όσον αφορά τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς του Mega, ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρει πως έχουν γίνει κατεξοχήν στην Κρήτη. “Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων γίνεται στην Κρήτη. Εγώ έχω κάνει 7 γυρίσματα μέχρι στιγμής και τα υπόλοιπα θα γίνουν από εδώ και πέρα”, λέει και προσθέτει ότι είναι πολύ χαρούμενος που συμμετέχει στη συγκεκριμένη σειρά. “Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σ’ αυτό, καθώς βλέποντας το πρώτο επεισόδιο είδα το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει τελικά. Μπορώ να πω από εδώ και πέρα πως μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι όταν βρισκόμαστε στα γυρίσματα και που συμμετέχουμε σ’ αυτή τη σειρά”, υπογράμμισε.
Ακόμη, αναφορικά με τον αν φοβάται μήπως η μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο ίδιος απάντησε το εξής: “Δεν φοβάμαι καθόλου. ¨Εχουμε την Μιρέλλα Παπαοικονόμου στο σενάριο και αυτό αποτελεί εγγύηση. Είναι η τρίτη φορά που δουλεύουμε μαζί και ξέρω πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.”

Read More

And More