Χρ. Χολίδης στο TLIFE: “Θέλω να συμμετέχω στο Just the two of us!”

Το “Just the two of us” είναι προ των πυλών και ένα από τα βασικά ονόματα που “έπεσαν” από την αρχή στο τραπέζι για τη συμμετοχή τους στο διάσημο show είναι αυτό του Χρήστου Χολίδη. Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά στο TLIFE, για την πρόταση που του έχει γίνει, τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα και τις αντιδράσεις των θαυμαστών του.

Ο Χρήστος Χολίδης είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο ψηλούς τραγουδιστές στην πίστα και αυτό γιατί σε μικρότερη ηλικία ήταν αθλητής του μπάσκετ. Το μπάσκετ ήταν μια από τις μεγάλες του αγάπες, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να σταματήσει και τον κέρδισε τελικά το τραγούδι. “Πρώτα ήρθε η απόφαση να σταματήσω το μπάσκετ και μετά ξεκίνησα το τραγούδι. Δεν έπαψα να παίζω για να γίνω τραγουδιστής”, αναφέρει χαερακτηριστικά.
Παρόλα αυτά, τα μουσικά ακούσματα που επικρατούσαν στο σπίτι του, κυρίως χάρη στον πατέρα του που ήταν τραγουδιστής, υπήρξαν το ερέθισμα που τον έκανε ν’ ασχοληθεί με το τραγούδι. “Στο σπίτι άκουγα από μικρός μουσική, κυρίως ποντιακά τραγούδια που έβαζε ο πατέρας μου. Οπότε είχε και τα πρώτα μουσικά ακούσματα”, αποκαλύπτει ο γνωστός καλλιτέχνης.
Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει πως πριν γίνει τραγουδιστής είχε κάνει και άλλες δουλειές. “¨Οταν ήμουν μικρός, δούλευα τα καλοκαίρια στο τελωνείο Αθηνών. Ο πατέρας μου ήθελε να μπω από μικρός στη λογική της εργασίας”, εξομολογείται ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος δηλώνει έντονα προβληματισμένος με την οικονομική κρίση. “Στη δική μου δουλειά πάντα φοβάσαι για το τι θα γίνει μετά από λίγο καιρό, όχι μόνο λόγω κρίσης. Πάντως αυτήν την περίοδο τα πράγματα είναι δύσκολα. Παλιά με το που άνοιγε ένα μαγαζί γέμιζε. Τώρα χρειάζεται διαφήμιση και πολλή προσπάθεια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό”, σημειώνει.
Για τη συμμετοχή του στο “Just the two of us”, το νέο show του Mega που γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, ο Χρήστος Χολίδης επιβεβαιώνει πως του έχει γίνει πρόταση και αναφέρει πως θα ήθελε να συμμετέχει. “Θέλω να συμμετέχω στο Just the two of us. Γίνεται για καλό σκοπό και μου αρέσει ως ιδέα. Εξάλλου, έχει να κάνει με το αντικείμενό μου, το τραγούδι. Δεν θα πήγαινα αν ήταν χορός ή μαγειρική για παράδειγμα”, αναφέρει.
Ποια είναι όμως η γνώμη του για τα talent show;
Μου αρέσουν τα talent show και χαίρομαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τους νέους τραγουδιστές στα πρώτα τους βήματα. Είμαι πολύ θετικός στα talent show και έχω συνεργαστεί και με καλλιτέχνες που βγαίνουν από αυτά και τους θεωρώ πολύ αξιόλογους”, λέει ο Χρήστος Χολίδης.
Ακόμη, ο γνωστός τραγουδιστής σημειώνει ότι αυτόν το χειμώνα θα βρίσκεται μαζί με την Χριστίνα Κολέτσα στο “Romeo” και η πρεμιέρα των εμφανίσεών τους θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου. Παράλληλα, αυτές τις μέρες άρχισε να ακούγεται στο ραδιόφωνο ένα νέο μουσικό κομμάτι του που θα κυκλοφορήσει και σε single.
Όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου, ο ίδιος αναφέρει πως είναι κάτι που τον ευχαριστεί πολύ. “Δεν είναι λίγο να σε σταματούν στο δρόμο και να σου φωνάζουν “γειά σου Χρηστάρα” και να σε πλησιάζουν να σου μιλήσουν”, υπογραμμίζει και προσθέτει πως η πιο ξεχωριστή στιγμή της καριέρας του ήταν όταν μια βραδιά ετοιμαζόταν να βγει να τραγουδήσει και άκουγε τόσο δυνατά τον κόσμο να φωνάζει που του θύμισε τις μέρες που έπαιζε μπάσκετ και έβαζε καλάθια. “Μια βραδιά στο μαγαζί που ήμουν, άκουσα τον κόσμο να φωνάζει τόσο δυνατά πριν βγω που ένιωσα σαν να είχα βάλει καλάθι. Τότε βγήκα και είπα πως και αύριο να σταματήσω το τραγούδι θα είμαι χαρούμενος που έζησα κάτι τέτοιο”, είπε.
Τέλος, για την προσωπική του ζωή, ο ίδιος λέει ότι προτιμά να κρατά ένα χαμηλών τόνων προφίλ. Ενώ, όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου αναφέρει: “Είμαι καλά και προς το παρόν δεν σκέφτομαι το γάμο. Θα παντρευτώ, μόνο όταν θα θέλω να κάνω παιδιά”, καταλήγει.

Read More

And More