Πίσω στην κορυφή της σελίδας
27.08.2010 | 08:03

Χορεύτρια από τον γάμο στο TLIFE: ''Η Τατιάνα φοβήθηκε το ρύζι''!

Χορεύτρια από τον γάμο στο TLIFE: ''Η Τατιάνα φοβήθηκε το ρύζι''!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Σταματίνα Μαρκέλλα είναι μαθήτρια στο λύκειο των Σπετσών. Ξαφνιάστηκε πολύ όταν τη κάλεσαν μαζί με τους συμμαθητές της να παραστεί στον γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας: ''Δεν είχαμε καμία αντίρρηση και μαζευτήκαμε 16 άτομα όπως μας ζητήθηκε. Στην αρχή ειπώθηκε ότι έπρεπε να συνοδεύσουμε κάποιους επισήμους από το λιμανάκι στο κέντρο των Σπετσών μέχρι το σημείο της δεξίωσης. Μετά μας είπαν πως έπρεπε να περιμένουμε για να χαιρετήσουμε τον βασιλιά και κάποια συγγενικά πρόσωπα'', δηλώνει η χορεύτρια στο TLIFE.

Και συνεχίζει: ''Ήρθε κάποια στιγμή ο βασιλιάς, μας χαιρέτησε, ήταν ευγενέστατός και η Άννα πολύ φιλική. Μετά από λίγα λεπτά ήρθαν τα αδέρφια από τις δύο οικογένειες, μας χαιρέτησαν έναν έναν και ήταν όλοι τους πολύ ευγενικοί. Μετά από 10 λεπτά ήρθε και ο Νικόλαος με την Τατιάνα. Ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φορούσε ένα υπέροχο νυφικό. Τους ρίξαμε ρύζι όπως λέει η παράδοση για να ριζώσει το ζευγάρι. Στην αρχή η Τατιάνα φοβήθηκε γιατί ήταν κάτι άγνωστο για εκείνη. Τότε ο Νικόλαος την πήρε αγκαλιά. Ήταν όλα πολύ όμορφα''.

Η Σταματίνα είχε δει και πιο παλιά τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο με τη σύζυγό του. Θεωρεί πως ήταν ένα ξεχωριστό γεγονός για τις Σπέτσες λέει μάλιστα την χαρακτηριστική λέξη ''Μεγαλεία''. Υποστηρίζει πως ειδικά τώρα που είναι περίοδος κρίσης αυτό το γεγονός λειτούργησε σαν τονωτική ένεση για τον τουρισμό του νησιού.

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 12:12

Top 10