Γ. Μανιάτης – Ι. Γαλλή: Παντρεύτηκαν με κουμπάρο τον Χ. Χολίδη!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν την Κυριακή το απόγευμα μετά από τρία χρόνια σχέσης, ο άσος του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης με την αγαπημένη του Ιωάννα Γαλλή. Το γνωστό ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ι.Ν. της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη με κουμπάρο τον Χρήστο Χολίδη. Stay tundes για πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Το love story του ζευγαριού
Ο Γιάννης Μανιάτης και η κόρη του Φάνη Γαλλή, πρώην προέδρου της ΠΑΕ Πανιώνιος, Ιωάννα, μετά από μια θυελλώδη σχέση πήραν τελικά την απόφαση να κάνουν το μεγάλο βήμα και να χορέψουν το χορό του Ησαΐα. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και ο γάμος έρχεται να ολοκληρώσει το παραμύθι της σχέσης τους.

Μετά τον ρομαντικό γάμο που έχει ονειρευτεί να κάνει η Ιωάννα, θα ακολουθήσει δεξίωση στο tennis club στο Κορωπί, όπου θα βρεθούν για να τους ευχηθούν όλοι οι διάσημοι φίλοι τους.

Πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι είχε βρεθεί στη Μύκονο, όπου ή νύφη έκανε κάποιες αγορές για το γάμο της μαζί με την φίλη της Τζο Πανταζέλη, ενώ ο σύντροφός της διασκέδασε με τον κουμπάρο και τους φίλους τους στο εστιατόριο ADVA σε παραλία του νησιού.

Όσο για το bachelor party τους; Η νύφη φαίνεται πως διάλεξε να ξεφαντώσει με τις φίλες της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο μέλλοντας κουμπάρος της Χρήστος. Εκεί όμως, την περίμενε μια έκπληξη, αφού ο σύντροφός της έκανε έφοδο με τους φίλους και συναδέλφους του, Μιχάλη Σιφάκη και Γρηγόρη Μάρκο, στο bachelor party της και με μεγάλη άνεση ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το “Θα ζήσω ελεύθερο πουλί”.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε την εργένικη ζωή και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την εκλεκτή της καρδιάς του!

Read More

And More