Demy: Μετρά αντίστροφα για τη Eurovision και χαίρεται τα πρώτα γυρίσματα στην Ουκρανία [pics]

Η αντίστροφη μέτρηση για τη Eurovision ξεκίνησε. H Demy και η ομάδα της είναι ήδη στην Ουκρανία και πραγματοποιούν τα πρώτα γυρίσματα για τα βίντεο που θα συνοδεύσουν τα υποψήφια τραγούδια. Παράλληλα, κάνουν τις πρώτες επαφές και γνωριμίες για την καλύτερη εκπροσώπηση της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Demyείναι ενθουσιασμένη από τα πρώτα 24ωρα στο Κίεβο και στην Οδυσσό. Τα τρία υποψήφια τραγούδια από τα οποία θα διαλέξει το κοινό σε ειδική εκπομπή, που θα παρουσιάσει η ΕΡΤ, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν την ευκαιρία να τα ακούσουν είναι ο Sergey Lazarev που εκπροσώπησε στην περσινή Eurovision τη Ρωσία.


Ο ίδιος δεν παρέλειψε να μοιραστεί τα σχόλια του και μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram καθώς ο Δημήτρης Κοντόπουλος που υπογράφει τα κομμάτια είναι και δικός του συνεργάτης.

Ο ελληνικός τελικός θα γίνει στις 6 Μαρτίου και γυρίσματα για τα τρία βίντεο κλιπ που θα παρουσιαστούν θα γίνουν στην Ελλάδα, αλλά και στη Οδησσό. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού ο διαγωνισμός φέτος θα γίνει στην Ουκρανία, ενώ είναι γνωστοί οι ιστορικοί δεσμοί της Οδησσού με την Ελλάδα.

Το ταξίδι της Demy στην Ουκρανία έχει μικρή διάρκεια αφού από την Τετάρτη έπρεπε να είναι στο θέατρο Ακροπόλ για τις ανάγκες της παράστασης Mamma Mia. Ωστόσο, η ίδια απόλαυσε τα γυρίσματα και δεν παραπονέθηκε καθόλου για τις πολλές ώρες αλλά ούτε για τις δυσκολίες που δημιούργησαν οι κακές καιρικές συνθήκες.

Πηγή φωτογραφιών: NewsIt, Instagram

Read More

And More