Δούκισσα Νομικού: Τα “χορευτικά” που ανυπομονούμε να τη δούμε να κάνει!

Σε μία πολύ δημιουργική κι έντονη φάση βρίσκεται αυτές τις εβδομάδες η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη οικοδέσποινα του So You Think You Can Dance ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των live του talent show του ΑΝΤ1. Οι χορευτές που πέρασαν στην τελική φάση έχουν ήδη ανακοινωθεί και αυτή την Παρασκευή θα τους δούμε να διεκδικούν τη θέση τους στα επόμενα live με στόχο να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Η Δούκισσα θα αναλάβει με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία το τιμόνι της παρουσίασης και φυσικά θα σταθεί στο πλευρό των διαγωνιζομένων που θα έχουν να αντιμετωπίσουν το κοινό και την κριτική επιτροπή. Ο Φώτης Μεταξόπουλος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Ρήγος και ο Ιβάν Σβιτάιλο μας έχουν δώσει ήδη ένα πρώτο δείγμα από τον τρόπο που έχουν αποφασίσει να κρίνουν τους χορευτές του Dance! To ίδιο βέβαια και η παρουσιάστριά του αφού ήταν σε όλα τα γυρίσματα των πρώτων φάσεων του show

Το μεσημέρι της Τετάρτης η μοναδική Δούκισσα έκανε και το fitting της για το φόρεμα που θα επιλέξει για την μεγάλη πρεμιέρα. Φυσικά, θα είναι μία δημιουργία της αγαπημένης της Σήλιας Κριθαριώτη και μας έδωσε μία μικρή γεύση μέσα από το instagram της.

Η ίδια περιμένει με μεγάλη αγωνία να ξαναζήσει και πάλι των διαδικασία του live και αψηφά τις πολύωρες πρόβες και την κούραση.

Την ίδια ώρα όμως περιμένει με ίδια αγωνία έναν ακόμα “χορό” και δεν είναι άλλος από αυτόν του Ησαΐα. Η μέρα του γάμους της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη είναι ολοένα και πιο κοντά. Η Δούκισσα έχει κάνει ήδη τις βασικές προετοιμασίες για να ζήσει όσο πιο όμορφο γίνεται αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της και της σχέσης της με τον αγαπημένο της.

“Εκείνο που έχω στο μυαλό μου από την ώρα που μου έγινε η πρόταση γάμου είναι η στιγμή που θα με παραδώσει ο πατέρας μου στο γαμπρό. Και μόνο που το σκέφτομαι συγκινούμαι, γιατί ξέρω ότι κι εκείνος θα συγκινηθεί πολύ. Και αυτό είναι το μόνο που έχω φανταστεί από εκείνη την ημέρα”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle.

Για το νυφικό της, έχει εμπιστευτεί και πάλι την διεθνούς φήμης σχεδιάστρια. “Επειδή έχω βάλει τόσα φορέματα στη ζωή μου έχω επαναπαυτεί, γιατί ξέρω τι θέλω, οπότε έχω κάνει μόνο μία πρόβα μέχρι στιγμής με τη Σήλια Κριθαριώτη. Νιώθω μεγάλη ασφάλεια που θα μου σχεδιάσει εκείνη το νυφικό, γιατί ξέρει το σώμα μου και την εμπιστεύομαι απόλυτα”, είχε εξηγήσει η Δούκισσα στην ίδια συνέντευξη.

Αυτό που θέλει είναι απλά να είναι μια δημιουργία για ένα κορίτσι πολύ χαρούμενο που θέλει να βάλει ένα φόρεμα στη Μύκονο για να παντρευτεί.

Read More

And More