Eurovision 2017: H μεγάλη στιγμή για την Demy και το This is love

Τα βλέμματα όλων απόψε στην Ουκρανία και τον α’ Ημιτελικό της Eurovision όπου η Demy έχει βάλει σκοπό να τους παρασύρει όλους στο ρυθμό του This is love. Σε απευθείας σύνδεση με το Κίεβο η ΕΡΤ1, η ΕΡΤHD και η ERT World μεταδίδουν τον αποψινό Ημιτελικό.

Η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής αποθεώθηκε στην εμφάνισή της στον 62ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2017.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τη στήριξη της εγχώριας showbiz στη Demy

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την τελευταία της πρόβα λίγες ώρες πριν ανέβει ζωντανά στη σκηνή. To TLIFE βρίσκεται στο Κίεβο για να σου μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ καθώς και όλο το παρασκήνιο από όσα συμβαίνουν στην Eurovision 2017 και σου εξασφάλισε βίντεο από την πρόβα.

Η Ελλάδα εμφανίστηκε στη δέκατη θέση του Πρώτου Ημιτελικού με την Demy. Το τραγούδι «This Is Love» είναι σε σύνθεση-παραγωγή Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Romy Papadea & John Ballard. Τη σκηνοθετική επιμέλεια και τη χορογραφία της ελληνικής συμμετοχής υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις το άρθρο της “The Sun” για την Demy

Την ίδια ώρα, ο Hovig με το Gravity για την Κύπρο δίνει επίσης τη μάχη του για μια θέση στον μεγάλο τελικό το ερχόμενο Σάββατο.

Η σειρά εμφάνισης όλων των χωρών του α’ ημιτελικού έχει ως εξής:

Σουηδία
Γεωργία
Αυστραλία
Αλβανία
Βέλγιο
Μαυροβούνιο
Φινλανδία
Αζερμπαϊτζάν
Πορτογαλία
Ελλάδα
Πολωνία
Μολδαβία
Ισλανδία
Τσεχική Δημοκρατία
Κύπρος
Αρμενία
Σλοβενία
Λετονία

Για την εμφάνισή της στην Eurovision 2017 η Demy επέλεξε να φορέσει ένα nude ημιδιάφανο gown με βαθύ ντεκολτέ, ruffles στους ώμους και sexy cut στο δεξί πόδι. Το λαμπερό φόρεμα είναι διακοσμημένο με λαμπερές και πολύτιμες πέτρες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες για το look της

Λαμπερή και όμορφη έχει κερδίσει ήδη τα θετικά σχόλια των eurofans. Η Demy δεν έχει χάσει στιγμή και το χαμόγελό της και τη θετική της ενέργεια ενώ ζήτησε μέσα από το instagram της και την στήριξη του κόσμου.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το μήνυμά της λίγο πριν τον α’ ημιτελικό

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην χθεσινή τζενεράλε και αναγκάστηκε να ανέβει ξανά στη σκηνή και να παρουσιάσει το τραγούδι της. Αιτία; Τα τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν στον ήχο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις για την ατυχία της Demy στην τζενεράλε

Στο σχολιασμό και στην παρουσίαση και των δύο Ημιτελικών και του Τελικού είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις backstage φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More