Γιώργος Κατσινόπουλος: Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Nomads

Στο νησί Palawan είναι στραμμένα τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού εδώ και δύο εβδομάδες. Το Nomads έχει καταφέρει να καθηλώσει τους τηλεθεατές και οι παίκτες του έχουν γίνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης στα social media. Κάτι που θα συνεχίσει να γίνεται για τουλάχιστον ακόμα 10 εβδομάδες. Από τους 21 παίκτες που ταξίδεψαν αρχικά στις Φιλιππίνες είχαμε ήδη την πρώτη αποχώρηση. Από αυτούς που συνεχίζουν έχουμε ήδη ξεχωρίσει κάποιους. Τον καθένα για διαφορετικό λόγο.

Στην ομάδα Ωκεανός, με χρώμα το μπλε, που αποτελείται από άτομα που έχουν διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλητισμού, ανήκει και ο Γιώργος Κατσινόπουλος. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα media. Eίναι γνώριμο πρόσωπο και για την σχέση του με τον Σάκη Ρουβά αφού είναι εδώ και πολλά χρόνια προπονητής του στο Brazilian Jiu Jitsu.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα γι ατη φιλία του με τον Σάκη Ρουβά

Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής με τους μαθητές του να μιλούν όχι μόνο για τις ικανότητές του στο ΜΜΑ Fighting αλλά και για το ήθος του.

Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 39 χρόνια. Μυήθηκε από μικρός στη μαχητική τέχνη του καράτε. Έχοντας στο ενεργητικό του 2dan του Shotokan Karate και σειρά διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε το επόμενό του βήμα στις μαχητικές τέχνες και χάρισε στην Ελλάδα 3 Παγκόσμια μετάλλια στο άθλημα Grappling αλλά και στην κατηγορία του στο ΒJJ.

Στο παρελθόν συμμετείχε και στο μακροβιότερο μαχητικό show No Limits όπου έζησε και την πιο συγκηντική στιγμή της αγωνιστικής του καριέρας. Αγωνίστηκε στο No Limits 5, στα Χανιά, μια μέρα αφού έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

“Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι οι μαχητές αυτών των αθλημάτων δεν έχουν όρια”, είπε ο ίδιος στη σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή τη διοργάνωση. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος, όπως σχολίασε και ο συναθλητής του, απέδειξε ότι είναι μαχητής και μέσα στο ρινγκ και έξω από το ρινγκ.

Το 2017 εντάχθηκε και βραβεύθηκε στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame των πολεμικών τεχνών ενώ τώρα τον βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στο reality επιβίωσης. Ο λόγος της συμμετοχής του ήταν για να δοκιμάσει τα όριά του. Αυτό δήλωσε και ο ίδιος κάνοντας πολλούς να τον χαρακτηρίσουν ως το νέο “Ντάνο”.

Read More

And More