Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους!

“Δεν είναι εύκολο όλο αυτό είναι μια κατάσταση δύσκολη πολύ προσωπική. Όταν υπάρχουν παιδιά είναι πολύ σημαντικό. Κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Και θα κάνουμε τα πάντα για αυτά”, είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Δευτέρας αναφερόμενη στην ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια βούρκωσε ενώ μιλούσε στους τηλεθεατές για μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της κοινής ζωής του ζευγαριού αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις το βίντεο

“Ήταν μια απόφαση ζωής που πήραμε από κοινού. Δεν ήταν κάτι χθεσινό. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και έτσι θα έπρεπε να είναι. Προχωράς με αγάπη και ψυχραιμία και λογική. Και εγώ και ο Γιώργος θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι στο σπίτι με τα παιδιά”, είπε η παρουσιάστρια του πρωινού.

Τα παιδιά θα τους ενώνουν πάντα

Παρόλο που έχουν πάρει την δύσκολη αυτή απόφαση, συνεχίζουν να συναντιούνται για οικογενειακούς αλλά κι επαγγελματικούς λόγους. Οι φωτογραφίες του περιοδικού Hello που κυκλοφορεί και που τους έχει απαθανατίσει μαζί σε γνωστό πολυκατάστημα των βορείων προαστίων, σχεδόν δυο εβομάδες πριν. Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, οι δυο τους είχαν κοινό επαγγελματικό ραντεβού κι έτσι έκαναν και μια βόλτα στις βιτρίνες, που σημαίνει πως υπάρχει φιλική διάθεση μεταξύ τους.

Εκείνες τις ημέρες ήταν και η ονομαστική γιορτή του μικρού τους γιου Δημήτρη, την οποία πέρασαν στο οικογενειακό τους σπίτι στη Βουλιαγμένη, ενώ το προηγούμενο Σάββατο η Φαίη αφιέρωσε την μέρα στον μεγάλο τους γιο, Γιάννη.

*Το TLIFE δημοσιεύει τις φωτογραφίες του Hello κατόπιν αποκλειστικής άδειας από την Alpha Editions και την εκδότρια Έλενα Μακρή.

Πριν από αυτό, το πρώην ζευγάρι είχε βρεθεί μαζί με τα παιδιά στη βάφτιση της κόρης του Στέφανου Κωνσταντινίδη. Ο δημοσιογράφος είναι πολύ καλός φίλος του Γιώργου και συνεργάτης πλέον της Φαίης οπότε δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις λεπτομέρειες

Βέβαια ο Γιώργος επέλεξε να περάσει τις περισσότερες ώρες κάνοντας βόλτες με το σκάφος του και ανέβαζε φωτογραφίες από τις εξορμήσεις που ήταν μία πρώτη ένδειξη για ότι ακολούθησε.

Η ανακοίνωση που έσκασε σαν βόμβα

Με μία κοινή δήλωση στην εφημερίδα Real News αποφάσισαν να γνωστοποιήσουν κάτι που για το κοντινό τους περιβάλλον ήταν ήδη γνωστό. Ο γάμος τους είχε τελειώσει παρά τις πολλές προσπάθειες που έκαναν και οι δύο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις για τις προσπάθειες απανασύνδεσης

Ο λόγος που επέλεξαν να το αποσιωπήσουν μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή ήταν κυρίως για να προστατέψουν τα παιδιά τους, τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Άλλωστε τα δυο αγόρια τους θα είναι αυτό που θα τους ενώνει πάντα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το χρονικό του χωρισμού

Οι πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση

Κι ενώ το κοινό μυστικό γινόταν γνωστό στο κοινό του πρώην ζευγαριού, οι δυο τους συνέχιζαν την καθημερινότητά τους. Η Φαίη πέρασε το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά και ο Γιώργος ανάμεσα σε γυρίσματα για το Lucky Room και εξόδους με φίλους.


Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω” πέτυχε τον Γιώργο Λιάγκα το βράδυ του Σαββάτου να βρίσκεται με ανδροπαρέα σε εστιατόριο.

Μία μέρα νωρίτερα, ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς στην Ακτη Πειραιώς, στην πρεμιέρα των Νταλάρα, Μαχαιρίτσα, Κότσιρα και Ζουγανέλη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες

Η εβδομάδα ξεκίνησε για τον παρουσιαστή με το καθιερωμένο πρωινό ξύπνημα για την ραδιοφωνική του εκπομπή. Σε αντίθεση με τη Φαίη, εκείνςο επέλεξε να μη σχολιάσει τίποτα πέρα από το ότι νιώθει κουρασμένος και νυσταγμένος.


Έτσι ξεκινά άλλωστε κάθε εβδομάδα από την αρχή του φθινοπώρου αφού πλέον δεν έχει πρωινές τηλεοπτικές υποχρεώσεις. Μέχρι να μπουν στην καθημερινότητά του οι προετοιμασίες για το Lucky Room και το Rising Star ακολουθούσε σταθερά το πρόγραμμά του.

Οι πρώτες μέρες του φθινοπώρου χωρίς εκπομπή

Τελειώνοντας γύρω στις 10.00 από το ραδιόφωνο, είχε την ευκαιρία, με τη συνδρομή και του ηλιόλουστου καιρού, να παρατείνει τις βόλτες με το φουσκωτό και τις κοντινές μονοήμερες αποδράσεις. Έχοντας πλέον περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του, ο Γιώργος επέστρεψε και σε αγαπημένες συνήθειες που μέχρι πέρσι δεν χωρούσαν εύκολα στο πρόγραμμά του: παίζει τένις με φίλους, ένα από τα πιο αγαπημένα του σπορ, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει διατροφή και είναι σχεδόν δέκα κιλά μείον από το καλοκαίρι.

Τα απογεύματά του επιδιώκει να τα περνά οικογενειακά, αφιερώνοντάς τα στους γιους του, Δημήτρη και Γιάννη. Όταν δεν έχει γυρίσματα, απολαμβάνει να τους συνοδεύει στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες: κολυμβητήριο με τον Γιάννη, αλλά και βόλτα για καρτ και με τους δύο, με το μικρό Δημήτρη να είναι ενθουσιασμένος με την οδήγηση και να χαίρεται που πλέον μπορεί να ακολουθεί το μεγαλύτερο αδελφό του στα πιο «αγορίστικα» παιχνίδια.

Read More

And More