Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Η ”σιωπή” στο instagram μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

“Δεν είναι εύκολο όλο αυτό είναι μια κατάσταση δύσκολη πολύ προσωπική. Όταν υπάρχουν παιδιά είναι πολύ σημαντικό. Κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Και θα κάνουμε τα πάντα για αυτά”, είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Δευτέρας αναφερόμενη στην ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια βούρκωσε ενώ μιλούσε στους τηλεθεατές για μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της κοινής ζωής του ζευγαριού αφού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
για να δεις το βίντεο

“Ήταν μια απόφαση ζωής που πήραμε από κοινού. Δεν ήταν κάτι χθεσινό. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και έτσι θα έπρεπε να είναι. Προχωράς με αγάπη και ψυχραιμία και λογική. Και εγώ και ο Γιώργος θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι στο σπίτι με τα παιδιά”, είπε η παρουσιάστρια του πρωινού. Ήταν και τα μοναδικά λόγια που είχαν σχέση με την μεγάλη απόφαση που πήραν μετά και την κοινή τους δήλωση-ανακοίνωση στην Real News.

Τόσο ο Γιώργος όσο και η Φαίη έχουν αποφασίσει να κρατήσουν όσο πιο χαμηλούς τόνους γίνεται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και να μην κάνουν παραπάνω δηλώσεις. Η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της αλλά έβαλε εκεί το όριό της. Ο δημοσιογράφος από την άλλη επέλεξε να μην σχολιάσει τίποτα στη δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι έκανε το πρώην ζευγάρι την πρώτη μέρα στη δουλειά

Το γεγονός ότι δεν έχουν σκοπό να πουν παραπάνω πράγματα επιβεβαιώσε και ο κολλητός φίλος του ζευγαριού Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας στο Σου Κου για το θέμα. Ο παρουσιαστής, που πέρασε το βράδυ πριν την ανακοίνωση με τον Γιώργο Λιάγκα, είπε πως το πρώην ζευγάρι μοιράστηκε το χωρισμό γιατί το όφειλε στους τηλεθεατές αλλά δεν θα προβούν σε νέες δηλώσεις με λεπτομέρειες και άλλες πληροφορίες.

Οι δυο τους έχουν κρατήσει και μια “σιωπή” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Φαίη έχει περιοριστεί στο να ανεβάσει στο instagram της μόνο δύο φωτογραφίες με τα look της στο πρωινό και ο Γιώργος έκανε την τελευταία του ανάρτηση πριν 4 μέρες από τα γυρίσματα του Lucky Room.

Read More

And More