Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Η ιστορία αγάπης του πολιτικού και της δημοσιογράφου που ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του γιου τους!

Η εβδομάδα ξεκίνησε με τον πιο όμορφο τρόπο για τον Κώστα Μπακογιάννη και τη Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί και καρπό του έρωτά του. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η anchorwoman του ΣΚΑΙ έφερε στον κόσμο, με καισαρική τομή, το γιο της σκορπίζοντας χαρά σε όλη την οικογένεια. Η ευτυχισμένη μαμά πήγε στο μαιευτήριο το πρωί της ίδιας ημέρας ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας και η δημοσιογράφος ξεκουράζεται στο δωμάτιό της ενώ δέχεται και τις πρώτες επισκέψεις από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η επίσκεψη της γιαγιάς Ντόρας στο μαιευτήριο

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο μαιευτήριο για να δει τον εγγονό της. Το TLIFE συνάντησε την χαρούμενη γιαγιά στο Μητέρα, λίγες ώρες αφού γέννησε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει, άλλωστε, πολύ καλές σχέσεις με την νύφη της και καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ήταν κι εκείνη σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του εγγονού της.

Η ίδια δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για ένα τόσο προσωπικό θέμα της οικογένειά της, ωστόσο η χαρά της ήταν εμφανής και δεν σταμάτησε να λέει “ευχαριστώ” σε όσους της έδιναν τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειά της.

Οι ευχές από την “δεύτερη” οικογένειά της

Τις ευχές τους στο ζευγάρι έστειλε και ο ΣΚΑΙ, ο σταθμός όπου εργάζεται η Σία Κοσιώνη, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στα social media αλλά και μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το οποίο αναλαμβάνει προσωρινά η Εύα Αντωνοπούλου.

Να σας ζήσει! Η οικογένεια του ΣΚΑΙ σας εύχεται τα καλύτερα για το αγοράκι σας! #siakosioni #kostasmpakogiannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Skai Tv (@skai_tv) στις

“Η Σία Κοσιώνη σήμερα έγινε μητέρα ένος υγιέστατου αγοριού. Όλοι εμείς, λοιπόν, από την οικογένεια του ΣΚΑΙ, η διοίκηση αλλά και οι συνάδελφοί της, ευχόμαστε από καρδιάς στους γονείς και το νεογέννητο κάθε ευτυχία”, είπε η δημοσιογράφος στο τέλος του δελτίου της Δευτέρας.

Ο πολύτεκνος μπαμπάς και η ανυπομονησία του

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλλάδος, αν και έχει ακόμα τρία παιδά, βίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του με μεγάλο ενθουσιασμό. “Θα λύσω το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας μόνος μου. Αυτό είναι το τέταρτο”, είπε χαρακτηριστικά λίγα 24ωρα νωρίτερα από το βιβλιοπωλείο Ιανός, όπου βρέθηκε για μια εκδήλωση

“Δεν ξέρω κανέναν εργαζόμενο μπαμπά, όπως δεν ξέρω και καμία εργαζόμενη μαμά, να μην έχουν τύψεις. Τύψεις έχουμε ένα βουνό. Γιατί προφανώς πάντα θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου. Προσπαθείς να είσαι ο μπαμπάς που θέλεις να είσαι, προσπαθείς να είσαι η μαμά που θέλεις να είσαι και στο τέλος της ημέρας το πιο σημαντικό είναι η αγάπη”, πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα πολύ στοργικό μπαμπά. Κάτι που αναγνώρισε σε αυτόν και η Σία Κοσιώνη αφού από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους περνούσε κι εκείνη πολύ χρόνο με τα παιδιά του.

Η γνωριμία που οδήγησε σε ένα ρομαντικό love story

Το ζευγάρι άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει πριν από τρία χρόνια, κρατώντας χαμηλό προφίλ. Η κοινή εμφάνισή τους στα μπουζούκια και οι διακοπές στην Αντίπαρο αποκάλυψαν όμως, τον έρωτά τους. Ακολούθησε η επίσημη εμφάνισή τους στο Καρπενήσι, αλλά και σε γάμο στη Λαμία με το ζευγάρι να δείχνει πως δεν κρύβεται πια.

Σημαντική στιγμή για την δημόσια ζωή του ζευγαριού ήταν η επίσημη εμφάνιση στην Παλαιά Βουλή. Ο Κώστας Μπακογιάννης στάθηκε διακριτικά στο πλευρό της συντρόφου του, Σίας Κοσιώνη, μαζί με τα παιδιά του και οι δυο τους έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους.

Η γνωστή δημοσιογράφος άλλωστε έχει άριστες σχέσεις με όλη την οικογένειά του σύζύγου της. Ανάμεσά τους και με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Παρά τις επίσημες εξόδους όμως (που είναι μετρημένες στα δάχτυλα) τόσο η Σία Κοσιώνη, όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης προσπαθούν πάντα να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, η εδώ και λίγα χρόνια σχέση τους, έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης. Η Σία Κοσιώνη, όμως, ακόμη και όταν θα δει παπαράτσι φωτογραφίες με τον καλό της δεν θα χάσει την ψυχραιμία της. Άλλωστε, και οι δυο δεν κρύβουν τη σχέση τους, αλλά δεν θα την διαφημίσουν κιόλας.

Μιλώντας πριν από λίγους μήνες στο BHMAgazino και τον Παύλο Παπαδόπουλο η δημοσιογράφος εκμυστηερεύτηκε: “Και ο Κώστας και εγώ προσπαθούμε να αποφεύγουμε να μιλάμε δημόσια για εμάς, όχι φυσικά από σνομπισμό. Προσπαθούμε να κρατάμε καλυμμένη τη σχέση μας για να είναι προστατευμένη και να είναι προστατευμένα και τα τρία υπέροχα παιδάκια του. Για να είμαστε ήρεμοι και για να είμαστε καλά”. Και συμπλήρωσε: “Και οι δυο έχουμε δύσκολες και πολύπλοκες ζωές και προσπαθούμε απλώς να μην προσθέτουμε περισσότερες δυσκολίες”.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Σίας η οποία επέλεξε να την ανακοινώσει με τον πιο απλό αλλά και ξεκάθαρο τρόπο.

Με μια φωτογραφία στο facebook και ένα γλυκό μήνυμα ανακοίνωσε τα ευχάριστα. “Για μερικούς μήνες το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ θα το παρουσιάζουμε…δύο! Παρακαλώ για την κατανόησή σας. Και τη δική του βέβαια, με όλα αυτά που πρέπει να ακούει καθημερινά και υποχρεωτικά!”, έγραψε.

Το ίδιο χαμηλούς τόνους κράτησε το ζευγάρι και στην ημέρα που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος τους στο Καρπενήσι

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι. Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση αποφασίστηκε να γίνουν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη, ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Το σπίτι βρίσκεται στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.

Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Κράτα το

Read More

And More