Madwalk 2017: ”Τρυπώσαμε” στο καμαρίνι του Σάκη Ρουβά [pics]

Το 7ο Madwalk πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας αφήνοντας μια γλυκιά γεύση σε όσους βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Για όσους δεν τα κατάφεραν, είμαστε εμείς εδώ! Το TLIFE βρέθηκε στο show που παντρεύει την μουσική με τη μόδα και σου εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από τα το κόκκινο χαλί, τα acts και τα παρασκήνια. Φυσικά, “τρυπώσαμε” και στο καμαρίνι του Σάκη Ρουβά. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παρουσίασε ένα special charity act by BSB το οποίο ήταν αφιερωμένο στο “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος της BSB, που παρουσιάστηκε και ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο η ειδική ομάδα χορευτριών, θα διατεθούν στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την εμφάνισή του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του Madwalk

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε σε πανελλήνια πρώτη το νέο του τραγούδι με τίτλο “Απόλυτος έρωτας” και ξεσήκωσε το κοινό που ανυπομονούσε να τον απολαύσει σε αυτή την επιστροφή, μετά από 5 χρόνια. Ήταν το πρόσωπο που περίμεναν όλοι να δουν στο stage αλλά και στα παρασκήνια. Η πόρτα έξω από το καμαρίνι του είχε συνεχώς κόσμο που ρωτούσε με αγωνία “έφτασε;”.

Το TLIFE τον συνάντησε στο καμαρίνι του, λίγο πριν βγει στη σκηνή. Χαλαρός και ευδιάθετος, δεν σταμάτησε να κάνει πλάκα με τους συνεργάτες του αλλά και μερικές τελευταίες πρόβες για το show!

Ο Σάκης Ρουβάς έφτασε στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού με το Mercedes-Benz αυτοκίνητο του και με casual look. Λίγο πριν φορέσει το κομψό του σύνολο με το ειδικά για εκείνον σακάκι που στο πισω μέρος είχε τα αρχικά του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε την ώρα που έκανε χορευτικές φιγούρες με την Μελίνα. Μία από τις χορεύτριες που είδαμε στη συνέχεια στο special charity act by BSB αλλά και πολλές φορές στο παρελθόν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά. Ήταν μάλιστα μαζί του και στο Κέντρο Αθηνών που ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του μετά από έξι μήνες sold out εμφανίσεων.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χοντος, NDP

Read More

And More