Melania Trump: Ποια είναι η πανέμορφη σύζυγος του νέου προέδρου των Η.Π.Α! [pics]

Η 46χρονη σικ και κυρία Trump το Γενάρη θα περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου και θα είναι σίγουρα από τις πιο σέξι πρώτες κυρίες που έχει δει η αμερικανική ιστορία… Εντυπωσιακή βέβαια είναι και η μεταμόρφωσή της μέσα στα χρόνια από ένα όμορφο μοντέλο με πολλές γυμνές φωτογραφίσεις στο ενεργητικό της σε μια στυλάτη κυρία με ακριβά και σικάτα ρούχα από διάσημους οίκους μόδας….

H Melania Trump, γεννήθηκε το 1970 στη πόλη Σέβνικα της, στην τότε Γιουγκοσλαβίας. Η μητέρα της ήταν εργάτρια σε κλωστουφαντουργία και o πατέρας της Βίκτορ, πωλητής αυτοκινήτων.

Αν και χαμηλών τόνων η Μelania Knavs ήταν ένα κορίτσι καλοαναθρεμένο από τους γονείς της, καλοντυμένο και πάντα ξεχώριζε με την ομορφιά και το στυλ της

Το 1987, που η Melania πήγαινε στο Λύκειο, πήγε με ένα φίλο της, να παρακολουθήσει μια επίδειξη μόδας. Εκεί ήταν που την πρόσεξε ο φωτογράφος Στάνε Τζέρκο και αμέσως κατάλαβε ότι έχει όλα τα προσόντα για να γίνει μοντέλο.

Παράλληλα με τις σπουδές της, ακολούθησε καριέρα μοντέλου. Γρήγορα άρχισε να γίνεται όλο και πιο γνωστή μέχρι που κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 αποφάσισε να φύγει από την Σλοβενία για να βρει την τύχη της στις Η.Π.Α

Εκεί, συνεχίστηκε η καριέρα της ως μοντέλο με μεγάλη επιτυχία. Έκανε πασαρέλα, εξώφυλλα περιοδικών, διαφημίσεις, μέχρι που ήρθε η ώρα να … υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων, ιδιοκτησίας του Donald Trump!

Tο 1998 γνώρισε τον ίδιο τον Trump και ο έρωτας δεν άργησε να έρθει! Εκείνος ξετρελάθηκε με την ομορφιά της, εκείνη γοητεύτηκε από την προσωπικότητά του και μετά από 7 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν το 2005 με καλεσμένους εκτός των άλλων στο γάμο τους, την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον!


Ένα χρόνο μετά το ζευγάρι απέκτησε το γιο του Μπάρον Γουίλιαμ Τραμπ. Η Melania με άψογο στυλ, ντυμένη με ακριβά και σικάτα ρούχα, στάθηκε στο πλευρό του συζύγου της με πάθος και σθένος σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και δεν ήταν λίγες η φορές που με γλυκό ύφος προσπάθησε να τον δικαιολογήσει για τις βρισιές και την άσχημη γλώσσα που χρησιμοποίησε δημόσια…

Η περίοδος που έκανε σέξι φωτογραφίσεις για περιοδικά

Read More

And More