Μπριζίτ Τρονιέ: Με την Μπέττυ Μπαζιάνα στην Ακρόπολη – Τι άλλαξε στην εμφάνισή της

Την προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ακρόπολη κάνει αυτή την ώρα η Μπριζίτ Τρονιέ (Brigitte Trogneux). Η σύζυγος του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν (Emmanuel Macron), μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τη σύζυγό του Σίσσυ, αποχωρίστηκε τον Μακρόν και ακολούθησε το δικό της πρόγραμμα. Βέβαια, έκανε μία μικρή ανατροπή στο πλάνο της αφού βρέθηκε αρχικά στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Συνοδευόμενη πάντα από την Μπέττυ Μπαζιάνα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την επίσκεψη στο ΚΠΣΝ

Η Μπριζίτ Τρονιέ, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την απλότητα του στιλ της, έκανε μία μικερή στιλιστική αλλαγή για την ξενάγησή της στην Ακρόπολη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξή της

Ποια ήταν αυτή; Επέλεξε να αντικαταστήσει τις μαύρες γόβες της με άνετες εσπαντρίγιες.


“Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι στην Ελλάδα”, δήλωσε η Μπριζίτ Τρονιέ στους δημοσιογράφους του εγχώριου και ξένου Τύπου που την περίμεναν λίγο πριν επισκεφτεί την Ακρόπολη.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας το προεδρικό ζευγάρι της Γαλλίας θα συναντηθεί ξανά. Στις 19.00 ο Εμαννουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Λόφο της Πνύκας όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας. Ενώ, το βράδυ στις 21.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Γάλλο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Εκεί με επίσημο ένδυμα ο Μακρόν και η Τρονιέ θα βρεθούν στη δεξίωση και θα συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την σύζυγό του Μπέττυ Μπαζιάνα, τον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη, τον Πάνο Καμμένο και την σύζυγό του Ελένη Τζούλη και φυσικά την σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου.

Το πρόγραμμα για τη δεύτερη μέρα του Μακρόν στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα συναντηθούν με Έλληνες και Γάλλους επιχειρηματίες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ενώ, η σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου έχει οργανώσει prive ξενάγηση της Μπριζίτ Τρονιέ στην αρχαία αγορά. Μάλιστα επιθυμία της συζύγου του Έλληνα προέδρου είναι η συγκεκριμένη βόλτα να γίνει σε πιο κλειστό κύκλο, γι΄ αυτό και στο χώρο θα έχουν πρόσβαση μόνο λίγοι διαπιστευμένοι φωτογράφοι μεγάλων πρακτορείων.

Στις 11:45 ο Γάλλος Πρόεδρος συνοδευόμενος από την σύζυγό του, θα επισκεφθούν την Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή (Οδός Διδότου 6), όπου θα παρακολουθήσουν παρουσίαση σε μορφή 3D των αρχαιολογικών ανασκαφών στη Δήλο.

Στις 12:00-13:15 θα δοθεί δεξίωση προς τιμήν της Γαλλικής κοινότητας από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και θα ακολουθήσει γεύμα του Μακρόν και της συζύγου του, με Έλληνες και Γάλλους καλλιτέχνες και διανοούμενους στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην Αθήνα, ο κ. Μακρόν θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους Ελληνικών και Γαλλικών ΜΜΕ, ενώ στις 15:15 θα αναχωρήσει μαζί με την σύζυγό του και την αντιπροσωπεία, με αυτοκινητοπομπή, για το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου στις 16:00 έχει προγραμματιστεί η αναχώρησή του από την χώρα μας.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More