Πάνος Καλλίτσης – Έλενα Χριστοπούλου: Ο γάμος από “προξενιό” και το απρόσμενο τέλος!

Ο Πάνος Καλλίτσης και η Έλενα Χριστοπούλου πέρασαν μαζί πολλά. Όμορφα και δύσκολα. Με πιο πρόσφατη την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν ένα απόγευμα επιστρέφοντας σπίτι τους. Ένα περιστατικό που τους ένωσε πιο πολύ αλλά δεν ήταν αρκετό για τους κρατήσει μαζί και στο μέλλον.

Ο γάμος τους δεν άντεξε στο χρόνο. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 6 ολόκληρα χρόνια κάνοντας γνωστούς και φίλους -που δεν γνώριζαν τις σκέψεις τους- να εκπλαγούν από το απρόσμενο τέλος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις για το χωρισμό τους

Η απόφαση να χωρίσουν ήταν κοινή. Η φθορά που φέρνει ο χρόνος σε μία σχέση και οι καταστάσεις που έκανα αδύνατη την συνύπαρξή τους τους έκανε εδώ και λίγους μήνες να ζουν χωριστά.

Το “προξενιό” που έφερε τη σχέση

Η γνωστή booker μοντέλων και δημιουργός της συλλογής Eclectic Soiree και ο αγαπημένος hair stylist και make-up artist γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής φίλης. “Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο η συνεργάτις μου, η Ξένια Κόντου, από ένα στούντιο όπου φωτογραφιζόταν η Εύη Αδάμ και ο Πάνος επιμελούνταν το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Μου λέει “Πρέπει να γνωρίσεις τον Καλλίτση. Δεν ξέρω πώς μου έσκασε. Πιστεύω πως με αυτό τον τύπο θα είστε μαζί”. Δεν γνωριζόμασταν καν με τον Πάνο τότε. Κάποια στιγμή βγήκαμε μαζί με μεγάλη παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, το ταλαιπωρήσαμε λίγο, υπήρξε πολύ πιπέρι πριν, αλλά καταλήξαμε μαζί”, είχε δηλώσει η Έλενα Χριστοπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Ο γάμος τους έγινε τον Ιούλιο του 2011 στο γραφικό εκκλησακι του Αγίου Νικόλα κοντά στο Λουτράκι. Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην εξοχική τους κατοικία στην περιοχή.

Το απρόσμενο τέλος του γάμου

Στα χρόνια που ακολούθησαν οι δυο τους πέρασαν πολλές στιγμές. Η πιο δύσκολη δοκιμασία που έπρεπε να αντιμετωπίσουν ήταν η επίθεση που δέχτηκαν έξω από το σπίτι τους που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή και των δύο. Μία περιπέτεια που έφερε τους πρώτους κραδασμούς στη σχέση τους.

Η Έλενα είχε μιλήσει λίγες μέρες μετά την επίθεση στην Tatiana Live και είχε περιγράψει στην Τατιάνα Στεφανίδου τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν.

Read More

And More