Περιστέρα Μπαζιάνα: Πώς άλλαξαν οι στιλιστικές επιλογές της Πρώτης Κυρίας! Φωτογραφίες

Η πρόσφατη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Ο λόγος δεν ήταν ο σκοπός του ταξιδιού του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά η σύζυγός του που τον συνόδευσε. Για την ακρίβεια, οι στιλιστικές επιλογές της. Η Μπέττυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα μπορντό mini φόρεμα κάνοντας πολλούς να απορήσουν αφού ξέφυγε από το μέχρι πρότινος dress code της.

Βέβαια, η επί 23 χρόνια σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε σε άλλες δύο εμφανίσεις της στην Κίνα look πιο κοντά σε αυτά που έχουμε συνηθίσει στις δημόσιες εμφανίσεις της. Κομψές επιλογές που σίγουρα δεν κοστίζουν μια περιουσία. Στην πρώτη, φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι και σκούρο μπλε κοστούμι και στην άλλη εμφάνισή της ένα λιλά φόρεμα.

Αυτό που ακόμα σχολιάζεται στο διαδίκτυο όμως είναι το βραδινό κομμάτι που επέλεξε η Πρώτη Κυρία στην εμφάνιση της στην ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν, στο κτίριο του Λαϊκού Κογκρέσου. Θεωρήθηκε από πολλούς “έντονο” για το σχέδιό του αφού σχεδόν κανείς δεν πρόσεξε τη λεπτομέρεια. Στο πάνω μέρος είχε διαφάνεια και δαντέλα στο πίσω μέρος του και δεν ήταν strapless. Όχι ότι αυτό αναιρεί ότι ήταν διαφορετικό σε σχέση με ότι έχουμε συνηθίσει.

Στο παρελθόν έχουμε δει την Περιστέρα Μπαζιάνα με λιγότερο τολμηρές επιλογές. Για πολλούς λάθος, για άλλους σωστές. Μία από αυτές είχε κάνει μάλιστα τον συντάκτη της Vogue, Εdward Barsamian να δώσει στιλιστικές προτάσεις στη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα. Θυμήσου εδώ! Τότε, η ίδια αντιμετώπισε τα δημοσιεύματα με χιούμορ και μέσα από το στενό της περιβάλλον “απάντησε” πως εκείνη θα συνέχιζε τις budget friendly επιλογές που ταιριάζουν πιο πολύ στην νοοτροπία και τον τρόπο ζωής της.

Έντονα είχε σχολιαστεί και λιτό μαύρο φόρεμα που επέλεξε για το δείπνο, στον Λευκό Οίκο, με τον Barak Obama και τη σύζυγό του.

Και μπορεί τα σκούρα χρώματα να είναι τα επικρατέστερα στη ντουλάπα της αλλά έχει κάνει και εμφανίσεις με πιο έντονα χρώματα. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα το δείπνο στο Μοσυείο της Ακρόπολης (δες εδώ περισσότερα).

Στην Τεχεράνη συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό επέλεξε μια λιλά μαντήλα, που ξεχώριζε στο σκούρο outfit που είχε.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα με μαντήλα! Φωτογραφίες από το ταξίδι Τσίπρα στο Ιράν

Κι ενώ τα παλτό, τα σακάκια και τα κομψά φορέματα έχουν γίνει η εμμονή της μετά την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα, δεν μπορούμε να μην μνομονεύσουμε και τις πρώτες τις εμφανίσεις στο πλευρό του.

/

Δες παρακάτω μερικές ακόμα δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα!

Read More

And More