Σάκης Ρουβάς: Η πιο συγκινητική στιγμή στα 25 χρόνια καριέρας! Παρέλαβε βραβείο από τη μαμά του με το κοινό να τον αποθεώνει

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας του έζησε το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ παρέλαβε, στην Κύπρο και στα πρώτα MAD Music Awards του νησιού, τιμητικό βραβείο για τα 25 χρόνια πορείας μέσα στα οποία έχει εδραιωθεί ως ο Κορυφαίος Έλληνας Σταρ! Η Κύπρος του έδειξε για ακόμη μία φορά τη μεγάλη αγάπη της και του ανταπέδωσε όσα κάνει κι εκείνος τα τελευταία χρόνια για τον κόσμο της.

Αυτό το ξεχωριστό βραβείο -που ακολούθησε εκείνο για τον Καλύτερο Άνδρα Καλλιτέχνη της χρονιάς- του το έδωσε ένας ακόμα πιο ξεχωριστός άνθρωπος για εκείνον, η μητέρα του.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλους τους νικητές της βραδιάς

Στην πολύ έντονη αυτή στιγμή όλο στάδιο, το κλειστό γυμναστήριο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία, στη Λευκωσία σηκώθηκε όρθιο και τον αποθέωσε.

Η Άννα Μαρία Πανάρετου, ο άνθρωπος που τον έφερε στον κόσμο αλλά και του έδωσε τα πρώτα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, βρέθηκε στο πλευρό του γιου τους σε αυτή τη σημαντική του στιγμή. O κορυφαίος Έλληνας σταρ υποκλίθηκε μπροστά στη μητέρα του…


Όταν παρέλαβε το τιμητικό βραβείο θυμήθηκε που τραγουδούσε με τη μητέρα του στο σπίτι και ερμήνευσε ακαπέλα κι αυτό το βράδυ μαζί της το Μαργαρίτα Μαγιοπούλα του Μίκη Θεοδωράκη. Φυσικά, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και ξέσπασε σε χειροκροτήματα…

#mmas15

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Must Cy (@must_cy) στις


“Είμαι ευτυχισμένος, συγκινημένος και ευγνώμων”, έγραψε ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα, στον λογαριασμό του στο instagram ανεβάζοντας ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τη στιγμή της βράβευσης.


Ο Σάκης είναι γνωστό ότι έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του η οποία ζει μόνιμα στην Κέρκυρα. Τους επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί ενώ τους στηρίζει και στέκεται δίπλα τους σε ότι και να χρειαστούν.

Εκτός από τη συγκίνηση όμως ο Σάκης προκάλεσε κι άλλα το ίδιο έντονα συναισθήματα μέσα στο ίδιο βράδυ με την εκρηκτική του σκηνική παρουσία. Ερμήνευσε τα δύο νέα του τραγούδια “Φίλα με” και “Δύο Θεοί” αλλά κι ένα medley με το “Σπάσε το Χρόνο” και το “Παράφορα” ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Όλοι χόρευαν στους ρυθμούς των τραγουδιών του και οι fans έκαναν δεκάδες απόπειρες να βρεθούν πάνω στη σκηνή να τον αγγίξουν, με τους security να περνούν την πιο δύσκολη φάση της βραδιάς προσπαθώντας να τους συγκρατήσουν. Βέβαια, κάποιες από τις φανατικές “ρουβίτσες” κατάφεραν και πέτυχαν τελικά το σκοπό τους και έφτασαν κοντά στο είδωλό τους!

Posted by The S Fan Club on Wednesday, 28 October 2015

Read More

And More