Τατιάνα Στεφανίδου: Σήμερα η μεγάλη πρεμιέρα του “Tatiana Live” στο “Ε”!

Επιτέλους έφθασε η μεγάλη στιγμή! Μετά από πολύ προετοιμασία, σκληρή δουλειά, καινούργια πράγματα, θετική διάθεση και πολύ μεράκι έφθασε η μέρα για την πρεμιέρα της ολοκαίνουργιας εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου στη νέα τηλεοπτική στέγη της, το κανάλι “Ε”!
Το “Tatiana Live” ξεκινά σήμερα στις 4 το μεσημέρι και η Τατιάνα θα σας περιμένει όλες εκεί για την πρώτη “καλησπέρα” της φετινής σεζόν.
“Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα σας πω καλησπέρα για πρώτη φορά στις 4.00 το απόγευμα από τη συχνότητα του Έψιλον”, έγραψε στο blog της στο TLIFE και συμπλήρωσε: “Αυτό που καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι αποτέλεσμα του πάθους, της θέλησης και της πολύ σκληρής ομαδικής δουλειάς από όλους μας! Διοίκηση, παραγωγοί, τεχνικοί, δημοσιογράφοι, σκηνογράφοι δουλέψαμε όλοι σαν μια γροθιά για να σας παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”. (δες εδώ όλα όσα έγραψε για τη νέα εκπομπή)
Όσον αφορά στο περιεχόμενό της… η εκπομπή θα έχει κοινωνικά θέματα, προσωπογραφίες, life style ειδήσεις, επικαιρότητα, θέματα υγείας και ομορφιάς. Όλα αυτά θα γίνονται με την παρέμβαση του κοινού ζωντανά στο στούντιο.

H @tatistefanidou στο γραφείο ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής Tatiana Live την Δευτέρα 14.09 στις 16.00 στο @epsilon_tv

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης TatianaLiveEtv (@tatianaliveetv) στις

“Θα κάνω απογευματινή εκπομπή, με έντονο το στοιχείο της ταυτότητας που είχα τα τελευταία χρόνια” είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες η Τατιάνα στην εκπομπή “Με το Καλημέρα” και στη Χριστίνα Λαμπίρη. (δες εδώ το video)
Και αν ρωτάς για τις προετοιμασίες της Τατιάνας; Το καινούργιο σκηνικό στήθηκε και ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες (δες φωτογραφία), ενώ το trailer της εκπομπής έγινε στα υπέροχα industrial γραφεία της εταιρίας Oriflame.

To μακιγιάζ είχε αναλάβει η προσωπική της μακιγιέζ Μαρία Μαρκαντωνάτου, το hair styling η Ντίνα Τρούσα, ενώ το styling η Χρυσάνθη Θωμάτου και η βοηθός της Jenny Siriak. Φυσικά στα γυρίσματα ήταν ο σκηνοθέτης της εκπομπής Φώτης Βλαχογιάννης, άνθρωποι της παραγωγής και οι οπερατέρ του Epsilon Tv.

Στη γενική πρόβα που έγινε μία μέρα νωρίτερα η Τατιάνα μας αποκάλυψε και το “γούρι” της! Πρόκειτια για τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο που της έκανε έκπληξη και παρακολούθησε την προετοιμασία της πρεμιέρας.

Γενική προβα. Το γούρι μου παντα διπλα μου!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @tatistefanidou στις


Οι πρώτοι καλεσμένοι

Στην πρεμιέρα της, επέλεξε να ασχοληθεί με ένα θέμα που συγκλόνισε την Ελλάδα. Τη δολοφονία τoυ 42χρονου καπετάνιου Θανάση Λάμπρου. Για πρώτη φορά, η προφυλακισμένη χήρα του άτυχου ναυτικού λύνει τη σιωπή της και μιλά αποκλειστικά μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή ‘’T@tiana Live’’.

Η Τατιάνα θα υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει για πρώτη φορά, άγνωστες πτυχές της ζωής της που μοιάζει με μυθιστόρημα. Ο πατέρας της ήταν πυρηνικός φυσικός, ο παππούς της στενός συνεργάτης του Αινστάιν και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι ο νονός της. Ακόμα, θα περιγράψει πως βίωσε τη δημοσιότητα που πήρε το πολύκροτο διαζύγιο της.

Η Καλομοίρα, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου της, στέλνει αποκλειστικά στην εκπομπή ένα μήνυμα καρδιάς

Στην πρεμιέρα της εκπομπής ‘’Τ@tiana Live’’ θα υπάρχουν ακόμα life style ειδήσεις, θέματα υγείας και ομορφιάς, ενώ ένα κορίτσι- έκπληξη θα παρουσιάζει τον καιρό με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο απ’ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι χθες…

Δες για μια ακόμη φορά το trailer της εκπομπής:

Stay tuned στις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου στο “Ε” για την πρεμιέρα του Tatiana Live!

Read More

And More