To TLIFE στο 4ο live του Your Face Sounds Familiar! Backstage φωτογραφίες

Μετά και τη νέα ανακοίνωση από ΠΟΕΣΥ και ΠΟΕΠΤΥΜ οι απεργιακές κινητοποιήσεις των δημοσιογράφων συνεχίζονται μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη και στο πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών υπάρχουν πολλές απουσίες, αλλαγές, αλλά και μεγάλες δυσκολίες. Η Μαρία Μπεκατώρου, που είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, δεν μπόρεσε να κάνει την πρωινή της εκπομπή στον ΑΝΤ1 “Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ” μετά την επέκταση της απεργίας. Ωστόσο, βρέθηκε κανονικά στο πόστο της για το Your Face Sounds Familiar.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και φυσικά το TLIFE βρέθηκε στο πλατό για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα από το 4ο live καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Κατερίνα Παπουτσάκη


Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Μουτσινάς


Σταμάτης Φασουλής


Πέτρος Φιλιππίδης


Η λαμπερή οικοδέσποινα της βραδιάς

Guest εμφάνιση θα κάνει η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα ή για να ακριβολογούμε η Μαίρη Συνατσάκη που θα μεταμορφωθεί στην αγαπημένη τραγουδίστρια, ενώ οι μεταμορφώσεις αυτής της Κυριακής είναι:

Γιάννης Κρητικός: Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Βαλέρια Κουρούπη: Τζένη Καρέζη
Αποστολία Ζώη: Beyoncé
Όθωνας Μεταξάς: Paul Anka
Δήμος Μπέκε: Γιώργος Μαζωνάκης
Ελένη Καρακάση: Μαίρη Λίντα
Βαλάντης: Γιώργος Ξανθιώτης
Σταμάτης Γαρδέλης: Stan
Josephine Wendel: Passenger
Ματθίλδη Μαγγίρα: Άννα Βίσση

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις βίντεο με όλες τις εμφανίσεις

Στο κοινό αλλά και στα παλιά της λημέρια βρέθηκε και η Μπέττυ Μαγγίρα την οποία απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Η γνωστή showwman πήγε να στηρίξει την αδερφή της Ματθίλδη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More