Βίκυ Καγιά: Η βάφτιση της κόρης της στο Λίβανο, η πρεμιέρα στο Star και οι εντυπωσιακές κοσμικές έξοδοι!

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε μετά από ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο στο Λίβανο. Αυτό ήταν το μέρος που επέλεξε μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά για να γίνει η βάφτιση της ενός έτους κόρη τους. Η Bianca είχε στο πλευρό της αυτή την όμορφη στιγμή, το περασμένο Σάββατο, τους πιο στενούς φίλους των γονιών της.

Το μυστήριο έγινε υπό άκρα μυστικότητα στη Βηρυτό και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν ελάχιστες. Δες εδώ! Η όμορφη Βίκυ εξήγησε, το βράδυ της Δευτέρας, το λόγο που αποφάσισαν να κάνουν τη βάφτιση στο εξωτερικό. “Στα καλά του καθουμένου είπαμε να την κάνουμε την βάπτιση. Ο νονός, που είναι στενός φίλος του άντρα μου και μένει στον Λίβανο, είπε ‘δεν πάει άλλο, θα έρθετε σε δύο εβδομάδες και θα το κάνουμε’”, είπε.

Και συνέχισε: “Εμένα μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ και φύγαμε με χαρά. Η βάφτιση έγινε με λίγους καλούς φίλους σε κλειστό κύκλο και ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό”.

Αποκάλυψε ακόμα ότι κοντά στα γενέθλια της μικρής, την άνοιξη, θα κάνουν ένα μεγάλο πάρτι στην Ελάδα για τους φίλους τους.

Η Βίκυ επέστρεψε πολύ χαρούμενη και ανανεωμένη από το ταξίδι της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην πρώτη της κοσμική εμφάνιση, στο fashion show των MIRO. Η ίδια έχει στενή σχέση με το σχεδιαστικό δίδυμο και δεν θα μπορούσε να λείπει.

Στη συνέχεια βρέθηκε με εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι του περιοδικού People που έγινε στο Zonar’s. Η Βίκυ είχε ένα μόνιμα σχηματισμένο χαμόγελο στο πρόσωπό της και για έναν ακόμα λόγο. Τη Δευτέρα ήταν η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Star.

Το αντικείμενο είναι η μεγάλη της αγάπη, η μόδα και η ίδια πραγματοποιήσει τα γυρίσματα το περασμένο διάστημα. Παρόλο που δεν κατάφερε να δει την πρώτη εκπομπή στην τηλεόραση, έχει δει μονάχα ένα preview, ελπίζει ότι θα αρέσει πολύ το αποτέλεσμα στον κόσμο. Η ίδια την απολαμβάνει πάρα πολύ και δεν την αγχώνουν καθόλου τα νούμερα της τηλεθέασης.

Read More

And More