Σοφός – Τσιμτσιλή: Όρισαν ημερομηνία για τον γάμο τους!

Μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης και ένα πιεσμένο, αλλά όμορφο καλοκαίρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο αγαπημένος της και γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός κάνουν σχέδια για το γάμο τους. Ο έρωτάς της για τον 40χρονο ποινικολόγο της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή και ήταν κάτι που περίμενε πολύ καιρό.

Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν θέλει να μιλάει δημόσια για τη σχέση τους, δεν διστάζουν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις επιβεβαιώνοντας την σοβαρή εξέλιξη του δεσμού τους. “Ο Θέμης έφερε στη ζωή μου τον έρωτα και την ισορροπία. Όταν είμαι ερωτευμένη κι ευτυχισμένη δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Ο άνθρωπός μου είναι χαμηλών τόνων, δεν του αρέσει να εκτίθεται“, έχει δηλώσει η Σταματίνα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η πρώτη γνωριμία και η σχέση

Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού είχε σχεδιαστεί να γίνει την Παρασλευή 22 Ιανουαρίου, στη φετινή πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη στο Άνοδος Stage στην οδό Πειραιώς. Αν και η Σταματίνα εκείνη την περίοδο δεν ξενυχτούσε λόγω της εκπομπής “ΤV Weekend” που παρουσίαζε, τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που δέχθηκε από την καλή της φίλη Φαίη Σκορδά για να τη συνοδεύσει σε νυχτερινή έξοδο ήταν αρκετά!

Η Φαίη μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν μιλήσει από καιρό στην φίλη τους για την ύπαρξη του Θέμη και εκείνη τη βραδιά θα γινόταν η γνωριμία τους αλλά τελικά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ποινικολόγου δεν του επέτρεψαν να βρεθεί στην παρέα.

Ο Θέμης είχε γνωριστεί παλαιότερα, πριν από σχεδόν οκτώ χρόνια, με τον Γιώργο Λιάγκα όταν παρουσίαζε τότε το δελτίο ειδήσεων του Star Channel και ο δικηγόρος είχε αναλάβει την υπόθεση που αφορούσε τη σύλληψη της Τζούλιας Μπάρκα για παράνομη πορνεία. Από εκείνη την εποχή και μετά οι δύο άντρες έχουν διατηρήσει σχέση φιλίας.

Στην πραγματικότητα η πρωτοβουλία να γνωριστούν η Σταματίνα και ο Θέμης ανήκει στη Φαίη Σκορδά, η οποία από την πρώτη στιγμή, με ένα περίεργο γυναικείο ένστικτο, ήταν σίγουρη για την ευτυχισμένη εξέλιξη. Την πρώτη τους χειραψία τελικά την έδωσαν σχεδόν μία εβδομάδα μετά, στην είσοδο του Sushi Square στο Κολωνάκι, όπου είχαν και το πρώτο τους δείπνο.

Ο γάμος προγραμματίστηκε για το καλοκαίρι

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και έτσι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση τους, που είναι ο γάμος. “Θεωρώ το γάμο φυσική εξέλιξη μιας σχέσης. Όταν είσαι ευτυχισμένος και ερωτευμένος, η οικογένεια είναι το επόμενο βήμα“, είχε δηλώσει η παρουσιάστρια του “Πολύ Μπλα Μπλα”.

Η ημερομηνία που ορίστηκε για το μυστήριο είναι Σάββατο 25 Ιουνίου, σύμφωνα με την RealLife. Η τελετή θα γίνει στο παρεκλήσσι του Αγίου Κωνσταντίνου, το παλαιότερο από τα τρία εκκλησάκια στο κτήμα Νάσιουτζικ. Από εδώ και πέρα θα αρχίσουν οι πυρετώδεις προετοιμασίες για το γάμο. To ζευγάρι θέλει να είναι όλα τέλεια για την σημαντικότερη μέρα της ζωή του, από το νυφικό ως τις λεπτομέρειες του στολισμού και τις μπομπονιέρες.

Το προφίλ του γαμπρού

Ο Θέμης Σοφός γεννήθηκε το 1970 στην Αθήνα και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 1995. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1993 και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στο Τμήμα Ποινικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βόννης στη Γερμανία.

Ο ποινικολόγος είναι άνθρωπος που θέλει να εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις του! Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει κάνει διδακτορική διατριβή στον τομέα Ποινικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης με θέμα “Η πολλαπλή αιτιότητα στην πράξη και στην παράλειψη”.

Read More

And More