Mε το μωρό στο σπίτι…η Κατερίνα Λάσπα!

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ βγήκε χθες το μεσημέρι από το μαιευτήριο η Κατερίνα Λάσπα μαζί με τον σύζυγό της Νεκτάριο και την 4 ημερών κορούλα της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια που φαίνεται σαν να μην έβαλε κιλό με την εγκυμοσύνη φορούσε ένα κοντό σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και ένα t-shirt που έγραφε U3. Ακολουθώντας, λοιπόν, τον παλμό της χθεσινής συναυλίας των U2 στο ΟΑΚΑ, η ευτυχισμένη μανούλα ζει την προσωπική της χαρά με πρωταγωνίστρια την μονάκρινη κορούλα της.

Ωστόσο, παρόλο που το ντύσιμο της Κατερίνας και του Νεκτάριου ήταν προσαρμοσμένο στην συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος, οι δυο τους δεν έβλεπαν την ώρα να γυρίσουν σπίτι με το νέο μέλος που ήρθε να δώσει χαρά στην οικογένεια και να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
Άλλωστε, όπως είχε πει και η ίδια στο TLIFE “προτεραιότητά της είναι το παιδί”. Εξάλλου, η τρυφερή μανούλα θα έχει σίγουρα και την υποστήριξη του Νεκτάριου στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει. Όπως είχε αναφέρει και η Κατερίνα “Ο Νεκτάριος είναι υπερπροστατευτικός και έχει ξετρελαθεί με την εγκυμοσύνη”.

Ακόμη, κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο η παρουσιάστρια χαμογελούσε διαρκώς και φορούσε μια ροζ κορδέλα στο χέρι της, ενώ τα μάτια της ήταν συνεχώς καρφωμένα στην μικρή, που είχε στην αγκαλιά του ο σύζυγός της.

Βγαίνοντας από το μαιευτήριο!

Read More

And More