Αγγελική Ηλιάδη: Ο έρωτάς της με τον Σ. Γκέντσογλου και το μωρό που περιμένουν!

Για δεύτερη φορά μαμά θα γίνει η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου. Την είδηση της εγκυμοσύνης επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του περιοδικού Hello και του δημοσιογράφου Γιώργου Μιχαλόπουλου. Άλλωστε είναι από τους κολλητούς φίλους της Αγγελικής και δεν θα μπορούσε να μην γνωρίζει κάτι τόσο χαρούμενο για εκείνη.

Όλο αυτό το διάστημα η τραγουδίστρια άφηνε υπονοούμενα για την εγκυμοσύνη της ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram. Μάλιστα, είχε μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την επιθυμία της να δώσει αδερφάκι στον Μπαμπίνο της που είναι ήδη 8 χρονών.

Δεν είχε διστάσει να εξομολογηθεί καλεσμένη στα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1 πως θα ήθελε ο ποδοσφαιριστής ναγίνει πατέρας του παιδιού της. “Θέλω πάρα πολύ να γίνω μητέρα από τον Σάββα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά και φαίνεται πως αυτό θα γίνει πολύ σύντομα αφού διανύει ήδη τον 5 μήνα της εγκυμοσύνης της. Έχει πάρει μονάχα 7 κιλά και δύσκολα διακρίνει κανείς τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Για την επιθυμία της να γίνει μανούλα είχε μιλήσει πριν λίγους μήνες και στην Τατιάνα!

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το πρώτο τους παιδάκι θα ολοκληρώσει τον έρωτά τους, λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο σχέσης.

Παρόλο που ο Σάββας ζει στην Ιταλία γιατί παίζει σε ομάδα της γειτονικής χώρας και οι υποχρεώσεις της Αγγελικής είναι στην Αθήνα, έχουν καταφέρει να περνούν πολύ χρόνο οι δύο τους. Είτε ταξιδεύει στην Ελλάδα ο 23χρονος ποδοσφαιριστής όπου περνάει χρόνο και με τον μικρό Μπαμπίνο είτε η τραγουδίστρια πηγαίνει στην Ιταλία.

Ο Σάββας συστήνει την αγαπημένη του στους συμπαίχτες του ως “τον άνθρωπό του” και την “γυναίκα της ζωής του”. Ήταν επόμενο λοιπόν να ακολουθήσει και η πρόταση γάμου! Το μονόπετρο της Αγγελικής το είδαμ σε μία από τις ΄βραδινές τους εξόδους στην ΑΘήνα ενώ την αρμόσυνη είδηση έμαθαν πρώτοι οι γονείς και ο αδερφός της Κωνσταντίνος, αφού μένουν πια όλοι μαζί, στο νέο της σπίτι στη Βουλιαγμένη.

Το ζευγάρι μας έχει συνηθίσει πια να είναι πολύ διαχυτικό στις δημόσιες εμφανίσεις του ενώ πολλές φορές έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τρυφερές προσωπικές στιγμές.

Αντίθετα, όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν ήταν πιο συγκρατημένοι και μάλιστα διέψευδαν ότι είναι μαζί. Οι πρώτες φήμες πως είναι ζευγάρι άρχισαν να κυκλοφορούν λίγο πριν το καλοκαίρι του 2013. Όταν τους ρωτούσαν δεν έπαιρναν θέση και δήλωναν φίλοι.

Οι κοινές διακοπές όμως στο νησί των Ανέμων δεν τους έδωσαν πολλά περιθώρια να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν πέρασε όμως μεγάλο διάστημα και αφού γύρισαν στην Αθήνα έκαναν την πρωτη τους επίσημη κοινή δημόσια εμφάνιση και η Αγγελική μίλησε ανοιχτά. «Δεν έχει νόημα να κρυβόμαστε από τη στιγμή που μας έχουν φωτογραφίσει μαζί. Αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι ότι είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή! Αισθάνομαι πολύ ισορροπημένη, γιατί κάνω αυτό που νιώθω, χωρίς να καταπιέζομαι», είπε σε συνέντευξή της. Πράγμα που επιβεβείωσαν οι φωτογραφίες και τα μηνύματα που έστελαν ο ένας στον άλλον μέσα από τα social media.

Read More

And More