Α. Ηλιάδη: Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η εγκυμοσύνη – Φωτογραφίες από τις τελευταίες εμφανίσεις της στον 5ο μήνα

Η εγκυμοσύνη της Αγγελικής Ηλιάδη επιβεβαιώθηκε μόλις την Τρίτη αλλά τα πρώτα σημάδια είχαν αρχίσει να φαίνονται. Στις αρχές του μήνα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο φινάλε του νυχτερινού μαγαζιού, όπου τραγουδούσε με τον Αντύπα και τον Νίκο Κουρκούλη, έχοντας ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα. Πρόκειται για την τελευταία επίσημη εμφάνιση, λίγο πριν φύγει για την περιοδεία της στην Αμερική.

Δύσκολα κάποιος θα μπορούσε τότε να πει με σιγουριά ότι είναι έγκυος. Παρόλο που η τραγουδίστρια άφηνε συνεχώς υπονοούμενα μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει μέσα από το περιοδικό Hello και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου και κολλητού της φίλου, Γιώργου Μιχαλόπουλου. Η Αγγελική διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγόρι! Όσοι έχουν ζήσει από κοντά τον έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου το θεώρησαν φυσική συνέχεια της σχέσης τους. Άλλωστε ο 23χρονος ποδοσφαιριστής της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου!

Αυτή που φαίνεται να εξεπλάγην είναι η μητέρα του αθλητή, Κυριακή Γκέντσογλου η οποία όχι μόνο δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη αλλά ούτε καν έχει δει την Αγγελική από κοντά. Η μητέρα του Σάββα τόνισε πως ο γιος της είναι πολύ μικρός για να γίνει μπαμπάς. Ανάμεσα σε άλλα, είπε: ”Όχι ότι δεν τη θέλουμε, απλώς επειδή είναι μεγάλη, ο Σάββας είναι μικρός, δεν είναι ωραίο πράγμα αυτό. Δεν τη γνωρίζω πρώτα πρώτα την κοπέλα, γιατί να μην τη θέλω. Αν ήταν μικρή και ταίριαζε με τον Σάββα, γιατί να μην τη θέλω. Από την ώρα που είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη. Ήταν αυτή δουλειά να κάνει παιδί με τον Σάββα; Τώρα ο Σάββας όλα τα τελείωσε, το παιδί τον μάρανε. Ο Σάββας ακόμα δεν μπορεί να πλύνει τα μούτρα του, για παντρειά ήτανε; Απότομο μας ήρθε. Σε έξι μήνες γάμους, παιδιά… το βρίσκετε σωστό;

Έντονη όμως ήταν και η αντίδραση της πρώην πεθεράς και πρώην νύφης της Αγγελικής, με τις οποίες έχει μάλιστα και δικαστική διαμάχη. Η Μαρία και η Λίτσα Λαζαρίδη δε παρέλειψαν να σχολιάσουν αρνητικά την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας.

Την παραδέχομαι την Κυριακή Γκέντσογλου. Πήγε τώρα η Ηλιάδη, και έκανε το γιο της γυναίκας, πατέρα του παιδιού της. Να την πω τεκνατζού; Με έναν 22χρονο κάνει παιδί; Γιος της είναι! Όλος ο κόσμος γελάει και λέει ότι σπέρνει παιδιά. Ο Σάββας νομίζει πως θα κάτσει μαζί της; Ο Σάββας θα ερωτευτεί και θα αγαπήσει μια κοπέλα της ηλικίας του”, υποστήριξε η πρώην νύφη της.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της μαμάς της, Μαρίας Λαζαρίδη: ”Ας αποκτήσει κι άλλο παιδί. Αυτή μπορεί να κάνει και τρίτο και τέταρτο. Δεν είδατε τα ρεζιλίκια της; Το Σεπτέμβριο κλείνει τα 39 και πάει στα 40! Ντροπή της είναι. Το παιδί τουλάχιστον να σεβαστεί”.

Ωστόσο, δεν ήταν και λίγοι αυτοί που υπερασπίστηκαν την τραγουδίστρια και μάλιστα δημόσια. Ανάμεσά τους και ο γνωστός PR man, Χάρης Σιανίδης που ξέσπασε στον λογαριασμό του στο instagram. “Εμένα η Αγγελική, δεν είναι κολλητή μου φίλη … Είναι δική της η ζωή και ας την ζήσει όπως θέλει…Έχει περάσει μια ζωή λίγο περίεργη…αφού την κάνει ευτυχισμένη να είναι μαζί με το Σάββα και περνάνε καλά, γούστο τους και καπέλο τους”, έγραψε ανάμεσα σε άλλα.

Με τον δικό της τρόπο όμως απάντησε και η Αγγελική στον πόλεμο των δηλώσεων που ακολούθησε. Η τραγουδίστρια ανέβασε δύο φωτογραφίες στο instagram θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα. Είναι ευτυχισμένη και ανυπομονεί για τον ερχομό του μπέμπη της, κάτι που άλλωστε δεν έκρυψε ποτέ ότι ήθελε. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να χαρίσει αδερφάκι στον Μπαμπίνο της.

Τα χνάρια της αγαπημένης του φαίνεται πως ακολούθησε και ο Σάββας και επέλεξε να κάνει το δικό του σχόλιο επίσης στο instagram. Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε μία φωτογραφία με έναν γορίλα που έχει ξαπλώσει ξέγνοιαστος ενώ το χαρακτηριστικό του είναι τα μεγάλα γεννητικά του όργανα. Φυσικά η φωτογραφία ”απάντηση” του Σάββα απέσπασε πολλά σχόλια και likes.

Read More

And More