Α. Ρέμος: ” Ό,τι έχω κάνει για το The Voice δεν το έχω κάνει τελευταία 15 χρόνια για την καριέρα τη δική μου”

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους 4 coaches του The voice και δεν θα μπορούσε να λείπει από την ”ανάκριση” του press junket. Ο τραγουδιστής με πολύ καλή διάθεση, παρόλο που η συγκεκριμένη μέρα ήταν ιδιαίτερα κουραστική για εκείνον, αλλά και πολύ χιούμορ απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις και μας είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.

Με τον χαρακτήρα που βγάζεται στο The Voice, πιστεύετε η εικόνα του κόσμου που έχει για σας έχει αλλάξει; Σας έκανε καλό, κακό;
Σίγουρα αλλιώς βλέπουμε εμείς κάποια πράγματα κι αλλιώς ίσως βλέπει ο κόσμος και άλλη εικόνα ίσως παίρνει ο καθένας σπίτι μαζί του. Αλλά να σου πω κάτι. Πραγματικά δεν με νοιάζει και δεν ψάχνω να δω να μην πω κάτι γιατί είναι λάθος ή γιατί να μην είμαι πολύ αυστηρός γιατί μπορεί να βγαίνω λίγο μονοκόμματος ή να μην πω εκείνο. Γι’ αυτό αν θέλεις λειτουργούμε έτσι όπως λειτουργούμε μέχρι τώρα με όλα τα παιδιά και με την Δέσποινα και με τον Μιχάλη, λειτουργούμε σαν να είμαστε σπίτι μας. Κακό αυτό μεν γιατί κάνουμε τηλεόραση. Ναι, μεν αλλά, είναι αληθινό. Καλώς ή κακώς, είναι η αλήθεια, είναι μπροστά. Ο κόσμος βλέπει την αλήθεια μας.

Αληθινό ακόμη κι αν ξεφύγει κάτι;
Δεν ξέρω αυτό θα το ξέρει ο κόσμος και αν το προτιμάει ή όχι. Μέχρι τώρα πάντως ό,τι συνέβαινε για να συμβαίνει μπροστά στην τηλεόραση ο κόσμος το έχει βαρεθεί, δείχνει ότι αν μη τι άλλο βλέπει ένα άλλο πρόσωπο της τηλεόρασης και δεν θέλω να πω ότι εμείς ξαφνικά είμαστε οι επαναστάτες της τηλεόρασης. Και το παίζουμε τέτοιο και κάνουμε κανένα κόμμα σιγά-σιγά κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως είμαστε οι εαυτοί μας κι ο καθένας εκφράζεται σε βαθμό πολλές φορές που μπορεί να ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια της τηλεόρασης και να παρεξηγηθεί αλλά εκφραζόμαστε όπως νιώθουμε ο καθένας για τον άλλον με περίσσια αγάπη και περίσσιο σεβασμό. Τώρα πώς βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν μπορώ να σας πω. Εσείς μπορείτε απλά, εσείς γίνεστε οι αναμεταδότες αυτού του πράγματος και ίσως οι κριτές και κρίνετε και βάζετε ταμπέλες πολλές φορές σ’ αυτά που βλέπετε. Αλλά πιστέψτε με ό,τι και να πείτε εσείς ο κόσμος έχει το κριτήριο και κρίνει…

H τηλεόραση, επειδή είναι κάτι που κάνετε πρώτη φορά, από αυτή τη θέση τουλάχιστον, σας αρέσει;
Κοίταξε να σου πω κάτι. Η τηλεόραση σαν τηλεόραση δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει και θα το έκανα δηλαδή θα συνέχιζα. Μου αρέσει όμως, πρώτον, μου αρέσει το συγκεκριμένο προϊόν που ασχολείται με παιδιά και με τραγουδιστές και με φωνές και με ωραίες φωνές. Αποδείχθηκε τελικά ότι περάσανε από το Voice πάρα πολύ ωραίες φωνές, τελείως άγνωστες, λίγο αναγνωρίσιμες, ίσως λίγο κάποιες περισσότερο αναγνωρίσιμες, αλλά περάσανε πολύ καλές φωνές.
Και μέχρι τώρα και χαίρομαι γιατί στα live ξεκινάμε όλοι μας με εκπληκτικές φωνές. Όλες οι ομάδες, και οι τρεις ομάδες έχουν πάρα πολύ καλούς τραγουδιστές.

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να σου ότι μου αρέσει ιδιαίτερα η διαδικασία της τηλεόρασης. Αυτό το πάμε κι αυτό και τώρα έτσι, να μην φανεί από ‘δώ, κόψε από ‘δώ. Μην χαμογελάς, μην φαίνεται λίγο το έτσι.

Αλλά, φροντίζουμε να το ξεπεράσουμε αυτό, χωρίς βέβαια πάλι να κανιβαλίζουμε ο ένας τον άλλον. Να μην γίνουμε και κανίβαλοι για την εικόνα και το θέαμα. Με σεβασμό, περνάμε ωραία το χρόνο μας εκεί πέρα και κάποιες φορές μπορώ να πω ένιωσα ότι μου έλειψε κιόλας, δηλαδή οι στιγμές , ενώ γράφαμε πέντε μέρες συνέχεια για ένα μήνα εκπομπές, όταν περνούσε αυτός ο μήνας και είχαμε ένα μήνα να βρεθούμε με τα παιδιά, κάποια στιγμή ένιωσα λίγο την έλλειψη των παιδιών και έτσι αισθάνομαι ότι αυτό, χαίρομαι που ταιριάξαμε κιόλας. Αυτό που είπα και νωρίτερα, ότι πραγματικά περνάω τη δεύτερή μου εφηβεία με το Voice.

Έπαιξε ρόλο στο να συμφωνήσετε να είστε σε αυτό το παιχνίδι το ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι τρεις coaches;
Δεν έπαιξε για μένα προσωπικά κανένα ρόλο ποιος θα είναι… εντάξει, εννοείται ότι ένιωσα πολύ πιο άνετα από τη στιγμή που έμαθα ποιοι είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες σαν coach δηλαδή στη θέση τη δική μου. Γιατί με την Δέσποινα γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Την Μελίνα την ξέρω τα τελευταία χρόνια και την αγαπώ ιδιαίτερα και τον Μιχάλη βέβαια τον συμπαθούσα από την πρώτη στιγμή χωρίς να έχω ιδιαίτερη σχέση μαζί του και γνωριστήκαμε πριν εδώ πέρα και τείνουμε να γίνουμε καλοί φίλοι και τον εκτιμώ και τον αγαπώ ιδιαίτερα. Από κει και πέρα χαίρομαι που ταιριάξαμε και που αισθανόμαστε και μοιραζόμαστε όλοι μαζί και τις ανησυχίες μας και τις στεναχώριες μας και τις χαρές μας. Αυτό λέω, ότι νιώθω ότι πραγματικά ότι περνάω τα εφηβικά και τα σχολικά μου χρόνια μαζί τους κι γι αυτό και μόνο τους ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αν γίνει The Voice 2 θα θέλατε να ήσαστε;
Αν γίνει 2, απ’ ό,τι ξέρω θα γίνει 2. Αν θα είμαι εγώ δεν ξέρω τώρα γιατί νιώθω ό, τι έχω κάνει όχι για το Voice αλλά για την ανάδειξη του Voice όπως κάνουμε αυτά, δεν το έχω κάνει τα τελευταία 15 χρόνια για την καριέρα τη δική μου. Αυτό και μόνο με έχει κουράσει πάρα πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Λάτσιος: Όσα αποκαλύπτει για το 2ο Voice και τους coaches Ρέμο και Βανδή!

Θ. Γιωργαντάς: Αποκαλύπτει ποιος τραγούδησε στα blind auditions και δεν το ‘χουν δείξει!

Γ. Λιάγκας: «Θεωρώ ότι η Φαίη είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια»

Γ. Λιάγκας: Πώς χαρακτηρίζει τους 4 coaches του The voice και ποιον θα ‘θελε στην παρουσίαση αν δεν ήταν εκείνος!

To TLIFE στο πρώτο Press Junket στην Ελλάδα που έγινε για το The Voice! Όλο το παρασκήνιο

Τhe Voice: Μάθε γιατί μαζεύτηκαν όλοι οι συντελεστές σε γνωστό ξενοδοχείο!

Read More

And More