Νικόλ Κοτόβος: Η πλούσια επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Η Νικόλ Κοτόβος είναι το πρόσωπο που έχει αλλάξει τη ζωή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι είναι ερωτευμένος. Πλέον δεν το κρύβει κιόλας! Μάλιστα, εκείνος περνά σχεδόν καθημερινά αρκετές ώρες στο μαγαζί της. Εκεί, τους συνάντησε πριν από λίγο καιρό ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Ο Γρηγόρης όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις απολαμβάνει τα γλυκά αλλά και την γλυκειά συντροφιά της αγαπημένης του!

Η Νικόλ και ο Γρηγόρης έχουν γίνει από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων ημερών. Αρχικά η ίδια είχε σοκαριστεί από όλη αυτή τη δημοσιότητα γιατί δεν ήξερε πόσο δημοφιλής είναι ο Γρηγόρης. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως είναι ερωτευμένος αλλά δεν είχε αποκαλύψει το όνομά της. Ωστόσο, τους “κάρφωσαν” οι ολοένα και συχνότερες κοινές εμφανίσεις. Το ζευγάρι επιλεγει ήσυχα μέρη με καλούς φίλους και το TLIFE τους συνάντησε σε μία τέτοια έξοδο σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι.

Μαζί φυσικά πέρασαν και την ονομαστική εορτή της Νικόλ, πριν από λίγες μέρες, σε ένα ταβερνάκι. Ο Γρηγόρης της αφιέρωσε τραγούδια κι εκείνη ανταπέδωσε σπάζοντας πιάτα!!! (δες το βίντεο)

Η γνωριμία τους έγινε όταν ο Γρηγόρης βοήθησε τη Νικόλ να μεταφέρει μια κούτα. Παρόλο που η σχέση τους μετράει λίγο καιρό, οι δυο τους κάνουν παρέα από τις αρχές του χρόνου, όταν ο παρουσιαστής άρχισε να πηγαίνει στο μαγαζί της στην Κηφισιά. Άλλωστε τα Μελίσσια που μένει είναι πολύ κοντά. Πολύ σύντομα η γνωριμία τους άλλαξε σε φιλία, με τις παρέες τους να γίνονται κοινές και να διασκεδάζουν όλοι μαζί. ‘Επειτα ήρθε ο έρωτας…

Η Νικόλ είναι όμορφη, κομψή, δυναμική και γλυκομίλητη. Την χαρακτηρίζουν ως την Ελληνίδα “Αμελί”. Δεν θα μπορούσε να μην κερδίσει την καρδιά του παρουσιαστή. Κι εκείνη όμως φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένη με τον Γρηγόρη.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα ότι της αρέσει πολύ η δουλειά του Γρηγόρη και πιστεύει πως η εκπομπή που παρουσιάζει αυτή την περίοδο θα μπορούσε να κάνει επιτυχία και στο εξωτερικό. Κάτι ξέρει! Η 35χρονη ξανθιά επιχειρηματίας έμενε χρόνια στο εξωτερικό. Πλέον μένει μόνιμα στην Ελλάδα.

H Νικόλ είναι ιδιοκτήτρια γνωστού καταστήματος με cupcakes, τα μικρά αμερικανικά κεκάκια, στην Κηφισιά. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη. Ο μπαμπάς της ήταν επιτυχημένος real estate developer. Μετά τον θάνατό του, η μητέρα της παντρεύτηκε τον Ελληνοαμερικανό εφοπλιστή, Σπύρο Μυλωνά. Εκείνος στάθηκε ως πραγματικός πατέρας στο πλευρό της.

Σπούδασε επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και συνέχισε στο Παρίσι για master στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Στη συνέχεια δούλεψε στο ABC ως παραγωγός της εκπομπής “Good Morning America”. Μετά τα επεισόδια της 11η Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες, επέστρεψε στην Ελλάδα και άνοιξε στην Κηφισιά τα Hamptons Cupcakes.

Απλή και διακριτική. Ωστόσο κατάφερε να ακουστεί το όνομά της όχι μόνο για την σχέση της με τον Γρηγόρη αλλά και για μία δικαστική διαμάχη που είχε με με την διασημότερη εταιρία cupcakes στον κόσμο.

Ο Steve και η Tyra Abrams ιδρυτές του Magnolia Bakery μηνύουν την Κοτοβός αλλά και την στενή της συνεργάτιδα Jennifer Appel, η οποία την βοήθησε να ανοίξει μαγαζί με cupcakes στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη μήνυση, η Appel εσκεμμένα έμαθε στην Κοτοβός “τα μυστικά της Magnolia και των προϊόντων της, γνωρίζοντας ότι η Κοτοβός σκόπευε να ανοίξει ένα αντίστοιχο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας στην Αθήνα”.

Η Appel μάλιστα την κατηγόρησε μέσα από την New York Post ότι την εκμεταλλεύτηκε και της έκλεψε τις συνταγές. Η Νικόλ μιλώντας στην RealLife δήλωσε ότι αυτό είναι ψέμματα και ότι ίσως το είπε για να υποστηρίξει τον εαυτό της ενώ ξεκαθάρισε ότι τα έχουν βρει ε τους Αμερικάνους και τώρα είναι όλα καλά.

“Οι Abrams μού είχαν ζητήσει να τους πουλήσω το μαγαζί μου στην Κηφισιά, αλλά εγώ δεν το δίνω. Μου είπαν ότι αν ποτέ ενδιαφερθώ, να τους το πω, γιατί θέλουν να έρθουν και στην Ευρώπη.”, ανέφερε η επιχειρηματίας για την σχέση της με τους ανθρώπους που την κυνήγησαν δικαστικώς. Όσο για την Appel ξεκαθάρισε ότι μιλάνε και πάλι.

Read More

And More