Beyonce: Σε εκδήλωση με την αδερφή της την ώρα που οι φήμες την θέλουν στον Σκορπιό!

Την ώρα που οι πληροφορίες την ήθελαν να χαλαρώνει στη ροζ βίλα της Τζάκι στο Σκορπιό, η Beyonce βρισκόταν σε κοσμική εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Η φιλική σχέση της pop diva με την Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι θα είναι αυτή που θα διασκεδάσει τους καλεσμένους στο αποψινό πάρτι.

Παρέλαση σκαφών στον Σκορπιό – Και η Beyonce στους πρώτους καλεσμένους της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα! Βίντεο

Μια μέρα πριν από το πάρτι γενεθλίων για τα 25α γενέθλια της κόρης του Ρώσου μεγιστάνα οι φήμες φούντωσαν. Η διάψευση όμως ήρθε μέσα από τον λογαριασμό της τραγουδίστριας στο instagram αφού ανέβασε φωτογραφίες από το επετειακό Chime for Change όπου βρέθηκε μαζί με την αδερφή της Solange.


Επίσημη έξοδος για τις αδερφές Knowles λίγο καιρό μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά τον καυγά της Solange με τον Jay Z.

Jay Z – Solange Knowles: Τι είπαν η αδελφή και ο σύζυγος της Beyonce για τον καβγά στο ασανσέρ!

Δεν ξέρουμε αν η Beyonce θα βρεθεί απόψε στον Σκορπιό αλλά σίγουρα χθες δεν ήταν στο νησί. Λίγες ώρες πριν το χλιδάτο πάρτι της Εκατερίνας, το TLIFE επικοινώνησε με ανθρώπους από το Μεγανήσι που μας επιβεβαίωσαν ότι επικρατούν πολλά σενάρια αυτή τη στιγμή όσον αφορά τους διάσημους καλεσμένους. Ανάμεσα σε αυτούς που ακούστηκαν ήταν και ο πρίγκιπας Κάρολος αλλά και ο Βλαντιμίρ Πούτιν που τελικά δεν θα έρθει.

Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα: Όλα όσα δεν ξέρεις για την κόρη του Ρώσου μεγιστάνα που κάνει σήμερα πάρτι στο Σκορπιό!

Ωστόσο, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αφού τα μέτρα που έχει πάρει ο Ντμιτρί Ριμπολόβλεφ είναι δρακόντεια. Οι καλεσμένοι έρχονται στο νησί με σκάφη και ελικόπτερα ενώ έχει εκδοθεί απαγορευτικό για τα υπόλοιπα σκάφη σε ακτίνα 500 μέτρων.

“Οι πληροφορίες που θα βγουν προς τα έξω θα είναι μόνο αυτές που θέλει ο Ριμπολόβλεφ. Κανένας δεν θα μπορέσει να προσεγίσει τον Σκορπιό”, αναφέρουν χαρακτηριστικά στο TLIFE.

Read More

And More