Πρίγκιπας Αλβέρτος – Charlene: Η γέννηση των διδύμων, οι πανηγυρισμοί στο παλάτι και η διαδοχή στο θρόνο!

Επιτέλους το παλάτι του Μονακό στολίστηκε και ξεκίνησε μεγάλη γιορτή μετά τη γέννηση των διδύμων του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Charlene.
Το ζευγάρι υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης τα δυο παιδιά του, στο μαιευτήριο του νοσοκομείου Πριγκίπισσα Γκρέις. Η Γκαμπριέλα Τερέζ Μαρί (έτσι θα είναι το όνομά της) γεννήθηκε πρώτη στις 17:04 (ώρα Μονακό) και ο Ζακ Ονορέ Ρενιέ γεννήθηκε δύο λεπτά αργότερα…

Και όσο για το “καυτό” θέμα της διαδοχής (μάθε εδώ όλο το μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί) το παλάτι ξεκαθάρισε πως ο πρίγκιπας Ζακ (το αγοράκι προηγείται) είναι ο διάδοχος του θρόνου και ακολουθεί η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.
Αναμφίβολα ο ερχομός των πρώτων -νόμιμων- παιδιών του Αλβέρτου (έχει ήδη αναγνωρίσει δυο εξώγαμα παιδιά με πρώην συντρόφους) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του πριγκιπάτου και γιορτάστηκε δεόντως με… κανονιοβολισμούς (42 παρακαλώ)!

Η έλευση των διδύμων, όμως, έχει και μεγάλη σημασία για τον πρίγκιπα, αφού έτσι μπήκε ένα οριστικό τέλος σε όλη τη φημολογία που επικράτησε πριν τρία χρόνια (το καλοκαίρι του 2011), στο γάμο του με την Charlene.
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το γάμο του ζευγαριού… και τους ήθελαν να χωρίζουν πριν καλά καλά παντρευτούν! Τα πρώτα δημοσιεύματα ήθελε την Charlene να έχει προσπαθήσει να το σκάσει τρεις φορές πριν το γάμο στο Μονακό, όταν έμαθε για τα εξώγαμα παιδιά του …”άτακτου” πρίγκιπα.

Ο γάμος, πάντως έγινε και ήταν διπλός (πολιτικός και θρησκευτικός, όπως όριζε το πρωτόκολλο), αλλά η Charlene δεν είχε σταματήσει να δακρύζει κατά τη διάρκειά του, αποκτώντας επάξια τον τίτλο της “θλιμμένης πριγκίπισσας”… ήταν όμως κούκλα όπως και η μητέρα του Αλβέρτου, Grace Kelly!
Λίγο αργότερα, βγήκε η φήμη πως Αλβέρτος και Charlene πέρασαν το μήνα του μέλιτος σε ξεχωριστά ξενοδοχείο και αργότερα ειπώθηκε πως ο γάμος ήταν μια “καλοστημένη απάτη”. Τότε όμως, το παλάτι πήρε την κατάσταση στα χέρια του και δόθηκε ένα τέλος σε όλο αυτό τον Ιανουάριο του 2013. Είχε βγει και επίσημη απόφαση που δικαίωνε τον πρίγκιπα, επιβάλλοντας στη εφημερίδα που μιλούσε για απάτη να του ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι, μόλις τον Μάιο του 2013 πέφτει σαν βόμβα η φήμη για εξωσυζυγική σχέση της πριγκίπισσας Charlene, μετά από ένα ταξίδι της στην πατρίδα της τη Νότιο Αφρική και την κοινή εμφάνισή της με τον γοητευτικό Byron Kelleher σε αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. Την φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Bild επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους.
Το παλάτι δεν πήρε επίσημη θέση και ποτέ δεν μάθαμε αν τελικά η Charlene απάτησε τον Αλβέρτο. Λίγες βδομάδες αργότερα, όμως, οι δυο τους έκλεισαν 2 χρόνια γάμου και έκαναν μια τρυφερή κοινή εμφάνιση στο ετήσιο πικ νικ του Μονακό στο πάρκο της Μαρία Αντουανέτα, κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.
Από εκείνη τη στιγμή και ως αυτές τις μέρες που ανακοίνωσαν τον ερχομό της εγκυμοσύνης, έχουν κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και τους έχουμε δει σε λίγες επίσημες εμφανίσεις, όπου ο Αλβέρτος είναι πάντα πολύ προστατευτικός με την σύζυγό του.

Read More

And More