Πρίγκιπας Αλβέρτος – Charlene: Ο διάδοχος βάζει τέλος στις φήμες για κρίση στο γάμο τους!

Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πριγκιπικά ζευγάρια στη σύγχρονη ιστορία κι όμως παρά τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει συνεχίζουν να είναι μαζί και να κρατούν χαμηλό προφίλ. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό και την πριγκίπισσα Charlene.
Το ζευγάρι μετά από 3 χρόνια γάμου περιμένει το πρώτο του μωρό, τον διάδοχο της δυναστείας των Γκριμάλντι και βάζει τέλος στις φήμες που τους θέλουν να περνούν κρίση. Η είδηση ανακοινώθηκε από το ίδιο το πριγκιπάτο και το μωρό αναμένεται να έρθει στον κόσμο στα τέλη του χρόνου.

/

Αξίζει να αναφέρουμε πως το χαρμόσυνο νέο, ήρθε πάνω στην ώρα και βάζει επιτέλους τέλος στα σενάρια χωρισμού. Σενάρια, βέβαια, που είχαν ξεκινήσει από το 2011, πριν ακόμη προλάβουν να παντρευτούν.

/

Αρχικά ο ξένος Τύπος, ήθελε την Charlene να έχει προσπαθήσει να το σκάσει τρεις φορές πριν το γάμο στο Μονακό, όταν έμαθε για τα εξώγαμα παιδιά του άτακτου πρίγκιπα. Ο γάμος, πάντως έγινε και ήταν διπλός (πολιτικός και θρησκευτικός, όπως όριζε το πρωτόκολλο), αλλά η Charlene δεν είχε σταματήσει να δακρύζει κατά τη διάρκειά του, κάνοντας τα media να την προσφωνούν “η θλιμμένη πριγκίπισσα”.

/

Λίγο αργότερα, βγήκε η φήμη πως οι δυο τους πέρασαν το μήνα του μέλιτος σε ξεχωριστά ξενοδοχείο και αργότερα ειπώθηκε πως ο γάμος ήταν μια “καλοστημένη απάτη”. Τότε όμως, το παλάτι πήρε την κατάσταση στα χέρια του και δόθηκε ένα τέλος σε όλο αυτό Τον Ιανουάριο του 2013, μάλιστα βγήκε και επίσημη απόφαση που δικαίωνε τον πρίγκιπα, επιβάλλοντας στη εφημερίδα που μιλούσε για απάτη να του ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Και ενώ όλα πήγαιναν ρολόι, μόλις τον Μάιο του 2013 πέφτει σαν βόμβα η φήμη για εξωσυζυγική σχέση της πριγκίπισσας Charlene, μετά από ένα ταξίδι της στην πατρίδα της τη Νότιο Αφρική και την κοινή εμφάνισή της με τον γοητευτικό Byron Kelleher σε αγώνα τένις στο Μόντε Κάρλο. Την φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Bild επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους.

/

Το παλάτι δεν πήρε επίσημη θέση και ποτέ δεν μάθαμε αν τελικά η Charlene απάτησε τον Αλβέρτο. Το ζευγάρι, όμως, λίγες βδομάδες αργότερα έκλεισε 2 χρόνια γάμου και έκανε μια τρυφερή κοινή εμφάνιση στο ετήσιο πικ νικ του Μονακό στο πάρκο της Μαρία Αντουανέτα, κάνοντας τα φωτογραφικά φλας να πάρουν φωτιά.

/

Από εκείνη τη στιγμή και ως αυτές τις μέρες που ανακοίνωσαν τον ερχομό του πρώτου τους μωρού, έχουν κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ και τους έχουμε δει σε λίγες επίσημες εμφανίσεις, όπου ο Αλβέρτος είναι πάντα πολύ προστατευτικός με την σύζυγό του.

/

Το σίγουρο, πάντως είναι πως τώρα θα τους βλέπουμε πιο συχνά έξω αφού και το παλάτι θέλει την πριγκίπισσα να αρχίσει να εμφανίζεται με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και να κλείσει τα στόματα όσων εδώ και τόσο καιρό, τους θέλουν να χωρίζουν.

Δες μερικές από τις κομψές εμφανίσεις της Charlene:

/

/

/

/

Read More

And More