T. Cruise – K. Holmes: Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση πριν το διαζύγιο!

Την τελευταία κοινή εμφάνιση του Tom Cruise με την Kate Holmes, πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Το γνωστό ζευγάρι λίγο πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή του, περπατούσε χέρι χέρι στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Tom.
Η είδηση του χωρισμού και του διαζυγίου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της ξένης showbiz με τους δυο πρωταγωνιστές να μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media.

/

Ωστόσο, ο φακός της Daily Mail τους απαθανάτισε μαζί πριν από δυο εβδομάδες σε μια από τις τελευταίες βόλτες τους ως ζευγάρι στο Ρέικιαβικ. Οι δυο τους χαλαροί και ήρεμοι κάνουν τη βόλτα τους κρατώντας τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου. Πλάνο που σε καμιά περίπτωση δεν προμήνυε την απόφαση του χωρισμού τους.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, βέβαια, εκείνη την περίοδο το ζευγάρι έκανε προσπάθειες να αντιμετωπίσει την κρίση στο γάμο του, αλλά τελικά οι δυο τους δεν κατάφεραν να τα βρουν και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος.

/

Read More

And More