Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι η μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars 3!

Ο μεγάλος τελικός του Dancing with the stars 3 ανέδειξε νικήτρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία αντιμετώπισε τον Ηλία Βρεττό σε ένα χορευτικό μαραθώνιο.

Δες την τελική αναμέτρηση!

Μετά από 13 live, ατελείωτες ώρες πρόβας και εξαιρετικές χορευτικές επιδόσεις ο γνωστός τραγουδιστής και η ταλαντούχα ηθοποιός έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη μεγάλη αναμέτρηση σε ένα show είχε πολλές εκπλήξεις, συγκίνηση και εντυπωσιακές εμφανίσεις. (Δες φωτογραφίες από τις πρόβες των διαγωνιζόμενων)


Η Ντορέττα ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει


Ο Ηλίας βάζει τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή του

Στο πλατό του show χορού επέστρεψαν για μια τελευταία εμφάνιση και οι προηγούμενοι διαγωνιζόμενοι που μας εξέπληξαν όλες αυτές τις εβδομάδες με τις χορευτικές τους ικανότητες.


Ο Γιώργος Τσαλίκης τραβάει αναμνηστική φωτογραφία με τον Ηλία


Ο Κώστας Κρομμύδας στα παλιά του λημέρια με τον Ηλία και την Κλώντια- Άννα

Ενώ, η dancing queen Ζέτα Μακρυπούλια χόρεψε με τον Νίκο Μουτσινά ένα μοναδικό χορό υπό της οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού. (Δες εδώ τις πρόβες της Ζέτας Mακρυπούλια πριν το live).

Το show άνοιξε λοιπόν με εντυπωσιακό τρόπο! Η Ζέτα και ο Νίκος εκτός απο κολλητοί φίλοι συνεργάζονται φέτοςκαι στην παράσταση τα “Βαφτίσια” οπότε η χημεία τους ήταν πολύ καλή!

Την λαμπερή βραδιά όμως πλαισίωσαν και πολλοί ακόμα αγαπημένοι προσκεκλημένοι. Ανάμεσά τους η Αθηνά ΟΙκονομάκου, ο Γιώργος Καπουντζίδης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ελισάβετ Μουτάφη και η Τάνια Τρύπη. (δες εδώ όλες τις λεπτομέρειες)

Φυσικά, το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου δεν θα μπορούσε να λείπει από το 14ο live του show. Για μία ακόμη Κυριακή βρεθήκαμε από νωρίς στα στούντιο Κάππα για να σου μεταφέρουμε όλο το κλίμα από τα παρασκήνια αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!


Κάνε κλικ στη φωτογραφία και δεςόλες τις εμφανίσεις τους στο Dancing with the stars 3

Read More

And More