Δημοψήφισμα: Η showbiz παίρνει θέση στην ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα

Η ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα την ερχόμενη Κυριακή σίγουρα είναι ιστορική και δεν θα μπορούσε να μην έχει αντιδράσεις. Πολλοί ήταν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που πήραν θέση στις πολιτικές εξελίξεις και μάλιστα εκφράζοντας την άποψή τους δημόσια, μέσα από τις σελίδες τους στα social media.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις

Το TLIFE συγκέντρωσε κάποια από αυτά που ανέβασαν και τα οποία δέχτηκαν, με τη σειρά τους, κριτική.

Ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε τις πολιτικοοικονομικές εξελίξεις με μία ανάρτηση στο facebook του. Δες εδώ! Τον ίδιο τρόπο έκφρασης ακολούθησε και η Κατερίνα Παπουτσάκη που έγραψε στην δική της σελίδα:

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε την επικαιρότητα και την μαζική επίσκεψη των Ελλήνων στα ATM, ο Κώστας Κρομμύδας.

ATM εθνική τράπεζα στη Λευκωσία…. Μόνος… Για ώρα. Να είχα και πολλά λεφτά τε γαμώτο!

Posted by ΚΩΣΤΑΣ ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ on Saturday, 27 June 2015

Με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ξέσπασε ο Νίκος Μαστοράκης, κατά του πρωθυπουργού.

Η Μαρία Μπακοδήμου έκανε ένα έξυπνο “σχόλιο” μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δες εδώ), ενώ μέσα από το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης πήρε θέση και η Τζένη Μπαλατσινού. Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, από το 2011, όταν έλεγε τη γνώμη του για ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα. Δες εδώ!


Η Άντζυ Σαμιού επέλεξε να πάρει θέση στις πολιτικές εξελίξεις μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter. Η τραγουδίστρια είναι δεινή χρήστης των social media και δεν είναι λίγες οι φορές που την βλέπουμε να σχολιάζει την επικαιρότητα μέσα από tweets. Το παράδειγμά της ακολούθησαν κι άλλοι.


Read More

And More