Ο Simon Le Bon των Duran Duran στο TLIFE!

Θα πω την αλήθεια… Η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά. Ο αρχηγός των Duran Duran που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος κοσμούσαν τους τοίχους του εφηβικού δωματίου μου, ήταν τώρα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, γλυκός, ευγενικός, υπέροχος αλλά πάντα ..Wild Boy!

/

O Simon le Bon, των Duran Duran με αφορμή την συναυλία του συγκροτήματος την Παρασκευή στο θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης, μίλησε στο TLIFE για όλα. Για τις μαγικές διακοπές του στη Μύκονο, για τη ρετσίνα και τις όμορφες Ελληνίδες. Μας αποκάλυψε τι θα γίνει την Παρασκευή στο πάρτυ στη Θεσσαλονίκη όπως χαρακτηριστικά είπε! Μας άνοιξε την καρδιά του και μας μίλησε για το πόσο πιο σοφό τον έκανε η περιπέτεια της υγείας του, όταν πέρσι λίγο έλειψε να χάσει τη φωνή του, από κάποιο τραυματισμό στις φωνητικές του χορδές.

Αισιόδοξο και συγκινητικό το μήνυμά του προς όλους Έλληνες για τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. “Μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Συνεχίστε να προσπαθείτε και θα τα καταφέρετε”!

To θρυλικό συγκρότημα των ’80 με τις μεγάλες επιτυχίες και τα εκατομμύρια πωλήσεις έχει καταφέρει παρά τα πολλά σκαμπανεβάσματα να είναι ακόμα στα μουσικά πράγματα τριάντα χρόνια μετά την δημιουργία του. Το όνομά του το πήρε από τον κακό ήρωα της ταινίας του1968 “Barbarella”, Dr Duran Duran. Έχουν πουλήσει πάνω από εκατό εκατομμύρια δίσκους ενώ το αποκορύφωμα της καριέρας τους έγινε το 1984 με το φημισμένο “The wild boys”!

O Simon Le Bon, σταθερός στο συγκρότημα όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τον Nick Rhodes, δηλώνει στο TLIFE είναι έτοιμος να παρασύρει την Παρασκευή το βράδυ το κοινό σε ένα μεγάλο πάρτυ με τραγούδι και χορό!

Από το ξενοδοχείο του στη Ρώμη, λίγα 24ωρα πριν βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, μιλάει για όλα στο TLIFE!

Οι υπέροχες διακοπές του στην Ελλάδα και οι …αγάπες του!

Simon Le Bon: “Εκτός από τις συναυλίες, στην Ελλάδα έχω κάνει και διακοπές στις Κυκλάδες, στη Μύκονο! Έχω πάει για ψάρεμα με βάρκα και ήταν υπέροχα! Πέρασα καταπληκτικά”
Από την Ελλάδα του αρέσει επίσης η ρετσίνα και οι … Ελληνίδες!
Ναι μου αρέσει η ρετσίνα, γιατί μου θυμίζει καλοκαίρι ήλιο διακοπές και μια αίσθηση ελευθερίας!
Μου αρέσουν οι Ελληνίδες και στις Ελληνίδες, αρέσω εγώ!! (γέλια)

Πέρσι ο Simon Le Bon, είχε πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές. Kόντεψε να χάσει τη φωνή του.Τρομοκρατήθηκε;
Simon Le Bon: “Το “τρομοκρατήθηκα” είναι μια πολύ δυνατή λέξη. Θα έλεγα ότι ένιωσα μεγάλη αγωνία γιατί ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν ήμουν σίγουρος αν θα μπορούσα να ανέβω στη σκηνή ξανά. Δεν ήξερα αν ήταν κάτι προσωρινό η μόνιμο. Μπορεί κάποιος να κάνει εγχείριση στις φωνητικές χορδές και να πετύχει, αλλά μπορεί και να μην πετύχει. Κάτι τέτοιο νομίζω ότι συνέβη στη Τζούλη Άντριους. Εμένα μου είπαν ότι πρέπει να προσέχω τη φωνή μου τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η περιπέτεια αυτή με έκανε να σκέφτομαι περισσότερο.
Έμαθα πολλά από αυτό, κυρίως για τον εαυτό μου, το πώς μπορώ να είμαι αποφασιστικός, το πώς μπορώ να επιβιώσω, και επίσης έμαθα τεχνικά θέματα, όπως τι αλλαγές πρέπει να κάνω στο στυλ μου. Όλο αυτό με έκανε καλύτερο τραγουδιστή”

Τι κάνεις λίγα λεπτά πριν βγεις στη σκηνή;

Simon Le Bon: “Έχω τρακ! Αλλά δεν είναι φόβος! Είναι αδρεναλίνη! Άκουγα πρόσφατα ένα ηθοποιό στο ραδιόφωνο, ο οποίος μιλούσε για τις συμβουλές μέντορα του, που του έλεγε: Αυτό που νιώθεις πριν βγεις στη σκηνή δεν είναι φόβος είνα αδρεναλίνη! Το ίδιο λέω και γω στους νέους που μπαίνουν στη showbiz και μου λένε ότι τρέμουν από το άγχος τους. Τους λέω ότι δεν είναι φόβος… Είναι αδρεναλίνη που τους βοηθάει να είναι δυνατοί για να κάνουν κάτι ξεχωριστό!

Το αισιόδοξο μήνυμά του στους Έλληνες για την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν

Simon Le Bon: ” Νομίζω ότι είναι σημαντικό,οι Έλληνες να δείξουν συμπόνοια ο ένας για τον άλλον .Είναι πολύ σκληρό αυτό που συμβαίνει. Νομίζω ότι η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια από έξω αλλά και οι Έλληνες πρέπει να βοηθήσουν τους Έλληνες. Και ξέρετε κάτι; θα το ξεπεράσετε! Μη φοβάσται θα το ξεπεράσετε. Μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Συνεχίστε να προσπαθείτε και θα τα καταφέρετε.

Οι Duran Duran είναι στα μουσικά πράγματα τριάντα χρόνια! Πόσο δύσκολο είναι να παραμένεις στην κορυφή;

Simon Le Bon: “Μείναμε δυνατοί όλα αυτά τα χρόνια γιατί κάναμε μια δυνατή αρχή. Επίσης δεν είχαμε μεγάλες προσδοκίες. Όταν έχεις μεγάλες προσδοκίες, μπορεί να απογοητευτείς. Ήμασταν τυχεροί και είμαστε ακόμα εδώ γιατί είχαμε μια πολύ δυνατή αρχή αλλά και καλό υλικό! Ωραία δυνατά τραγούδια!

Από που εμπνέεσαι για να γράφεις τους στίχους στα τραγούδια σας;

Κοιτάω γύρω μου! Είμαι ζωντανός, έχω ανοιχτά τα μάτια μου , μου αρέσει να ακούω τους ανθρώπους να μιλάνε , μου αρέσει να ακούω τους ήχους των ανθρώπων…

AΚΟΥΣΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ SIMON LE BON ΣΤΟ ΤLIFE

The Wild Boys

Ραντεβού με τους Duran Duran την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη!


Read More

And More