Οι πρωταγωνιστές των εκλογών. Όσα δεν ξέρουμε για τους πολιτικούς που ξεχώρισαν!

Η χθεσινή εκλογική αναμέτρηση ανέδειξε πολλούς νικητές αλλά σίγουρα ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, στα πολιτικά πρόσωπα που ξεχώρισαν, ήταν ο Γιώργος Καμίνης που εξελέγη ξανά Δήμαρχος Αθηναίων, η Ρένα Δούρου που μετά από μάχη κέρδισε την περιφέρεια Αττικής, ο Γιάννης Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη και φυσικά ο Γιάννης Μώραλης που εξελέγη δήμαρχος Πειραιά.

Ποιοι είναι όμως οι πρωταγωνιστές των χθεσινών εκλογών;

Ρένα Δούρου: Ρένα Δούρου: Η ξανθιά δυναμική πολιτικός της αριστεράς. Είναι κόρη αστυνομικού και μεγάλωσε στο Αιγάλεω

Η Ρένα, γεννήθηκε πριν 39 χρόνια στο Αιγάλεω και όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στα “Καρντάσιαν”, δεν θέλει να κάνει τώρα ένα παιδί, αφού δεν θα ήταν καλή μάνα με το να φορτώσει το παιδί της στη μητέρα της… Δεν έχει παντρευτεί, έχει κάνει όμως σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της. “Είναι ένα πλαίσιο δέσμευσης, που σε κάνει να αναπνέιεις περισσότερο” δήλωσε στην ίδια εκπομπή.

Διάβασε όσα δεν ξέρεις για τη ζωή της εδώ
Γιάννης Μώραλης

Έχει δηλώσει σε συνέντευξή του για τα παιδιά του: “Τα παιδιά, που αν θέλετε ήρθαν στη ζωή μου σε σχετικά μεγάλη ηλικία, καθώς δεν ήμουν νεαρός, προφανέστατα με άλλαξαν. Ο εαυτός μου πια είναι σε δεύτερη μοίρα. Σε όλες τις επιλογές μου η πρώτη μου σκέψη είναι ο Πέτρος και η Γιολάντα.”

Διάβασε λεπτομέρειες για την οικογένειά του και τη ζωή του εδώ

Γιάννης Μπουτάρης: Ευτυχισμένος δήμαρχος ξανά αλλά και στην προσωπική του ζωή αφού εδώ και αρκετό καιρό έχει δίπλα του τη σύντροφό του Gabriela Scheiner πρώην χορεύτρια από την Αυστρία, η οποία μάγεψε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Διάσημος για τα περίφημα κρασιά του, έκανε την έκπληξη στον πολιτικό στίβο το 1998 που κατέβηκε στις εκλογές ως ανεξάρτητος και κατάφερε να συγκετρώσει υψηλά ποσοστά. Λάτρης της φύσης και της τέχνης, πνεύμα ανήσυχο με ρηξικέλευθες ιδέες και αφοπλιστικά ειλικρινής, δεν δίστασε να δηλώσει σε συνέντευξή του ότι αντιμετώπιζε για δέκα χρόνια το πρόβλημα του αλκοολισμού.

Ο Γιάννης Μπουτάρης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1942 και μένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι γόνος Βλάχων, του οινοποιού Στέλιου Μπουτάρη και της Φανής Μίσιου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ και διπλωματούχος οινολόγος

Οι δυο μεγάλες αγάπες της ζωής του ανάμεσα σε πολλές άλλες ήταν το κρασί και η σύζυγός του Αθηνά.Κάποια στιγμή αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Μετά όμως, ξανάσμιξαν και έζησαν μαζί, χωρίς να ξαναπαντρευτούν. Ο ίδιος, είχε δηλώσει ότι η βάση στη δουλειά του ήταν το κρασί και στη ζωή του η γυναίκα του! Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά τον Στέλιο, τη Φανή και τον Μιχάλη και έξι εγγόνια.

Ο Γιώργος Καμίνης, Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου το 1954. Καρκίνος στο ζώδιο, είναι γνωστός για την ευαισθησία αλλά και το πείσμα του. Η καταγωγή του είναι από τη Χίο αλλά γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Το 1989 γίνεται διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Paris I. Ένα χρόνο μετά εκλέγεται λέκτορας του συνταγματικού δικαίου στη Νομική Σχολή Αθηνών και το 1998 γίνεται επίκουρος καθηγητής. Οι φοιτητές του, στην πλειονότητά τους, έτρεφαν μεγάλη συμπάθεια για εκείνον.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Read More

And More