Ελένη Φουρέιρα: Ο χωρισμός από τον Γιώργο Σαμαρά και οι φήμες για το νέο έρωτα!

Ένα μόλις χρόνο κράτησε η επανασύνδεση της Ελένης Φουρέιρα και του Γιώργου Σαμαρά. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η σχέση τους δεν άντεξε την απόσταση. Εκείνος στην Αγγλία για τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας στην οποία παίζει. Εκείνη στην Ελλάδα σε επαγγελματικό πυρετό. Το τέλος όμως ήρθε αθόρυβα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις για το χωρισμό

Όσο αθόρυβα μπήκε στη ζωή της Ελένης, όπως όλα δείχνουν, ο νέος έρωτας. Η τραγουδίστρια φαίνεται να διατηρεί δεσμό με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη. Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, βρέθηκαν πρόσφατα να διασκεδάζουν στο 4711 ενώ πληροφορίες τους θέλουν να έχουν κάνει κι άλλη νυχτερινή έξοδο σε γνωστό στέκι της πόλης.

Φυσικά αποφεύγοντας τους παπαράτσι. Η παρέα του πρωινού σχολίασε την φερόμενη σχέση της Ελένης με τον 26χρονο γόνο της εφοπλιστικής οικογένειας-ιδιοκτητών της Kefalonian Lines.

Ο Σπυράγγελος έχει σπουδάσει ναυτιλιακά στο πανεπιστήμιο του Southampton και έχει αποκτήσει master στη διαχείριση πλοίων από το πανεπιστήμιο CITY του Λονδίνου, ενώ φαίνεται πως θα γίνει ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν στο μέλλον στον τομέα της ναυτιλίας. Ίσως και την εγχώρια showbiz αν το ειδύλλιό του με την Ελένη έχει διάρκεια…

Την ίδια ώρα που όλα αυτά γράφονται, η τραγουδίστρια ανεβάζει φωτογραφίες όλο νόημα στο instagram.


Το ίδιο κάνει και ο Γιώργος Σαμαράς. Πρόσφατα, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία την οποία έκανε repost ο κολλητός του φίλος Μιχάλης Σιφάκης.

Read More

And More