Eurovision: Tι θέση μας δίνουν οι δημοσιογράφοι στον ημιτελικό;

Μπορεί να είναι απογοητευτικά τα στοιχήματα και να μας δίνουν κατά μέσο όρο την 20η θέση, αλλά πριν από λίγο ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η καθιερωμένη ψηφοφορία στο Press Centre που γίνεται κατά τη διάρκεια των προβών, ώστε να βγει με ποια θέση θα περάσει η κάθε χώρα στον τελικό και από τους 2 ημιτελικούς σύμφωνα με αυτά που πιστεύουν οι δημοσιογράφοι. Η Ελλάδα λοιπόν στα μέχρι τώρα αποτελέσματα, με το “Watch my Dance” βρίσκεται στην πέμπτη θέση! Στη διοργάνωση θα είναι περίπου 3.500 δημοσιογράφοι. Ακόμη δεν έχουν φτάσει όλοι.

Ρίξε μια ματιά στη φωτογραφία του OGAE με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα!

Όσο για το κλίμα που επικρατεί και την ψυχολογία του Λούκα και του Stero Mike, μας λέει ο υπευθυνος δημοσίων σχέσεων του Ogae, Γιάννης Praibisch: “Tα παιδιά είναι πολύ καλά! Χθες ήταν στο πάρτυ της Τουρκίας και πέρασαν καταπληκτικά. Είναι έτοιμοι για την αυριανή πρόβα, έχει διορθωθεί και το θέμα με τη σκηνή που είχε λάθος διαστάσεις…
Όλα καλά. Αύριο θα δούμε κι άλλα πράγματα καινούρια αλλά όχι και πάλι τα ρούχα…”

Και συνέχισε: “Συναντήσαμε και την Έμυ Ζαριάν την χορογράφο του τραγουδιού του Γιώργου Αλκαίου που φέτος χορογραφεί την αποστολή της Αρμενίας! Όλα είναι πολύ καλά!”

Σε λίγο τα νεότερα, στο TLIFE!

Read More

And More