Ε. Ελευθερίου: Το γούρι της και οι μέρες στο Μπακού λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision!

“Θα βάλω φωτιά στη σκηνή της Eurovision”, δήλωσε λίγο πριν φύγει για το Μπακού η Ελευθερία Ελευθερίου. Η τραγουδίστρια και η ελληνική αποστολή αναχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου για το Αζερμπαϊτζάν έχοντας στις βαλίτσες τους τις καλύτερες ευχές!

Η Ελευθερία έχει φροντίσει να πάρει μαζί της κι ένα γούρι! Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που φοράει στο δεξί της χέρι και έχει σχήμα πετάλου.

Ωστόσο, δεν αρκεί μόνο η τύχη για να ξεχωρίσει στον 57ο διαγωνισμό της Eurovision κι αυτό η ελληνική ομάδα το ξέρει καλά.

Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο Μπακού κάνουν ατελείωτες πρόβες για να είναι όλα έτοιμα για τον πρώτο ημιτελικό όπου συμμετέχει η Ελλάδα και θα γίνει την Τρίτη 22 Μαΐου.

H ενέργεια της Ελευθερίας και της ομάδας της κατά την πρώτη πρόβα, υπό την επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου, στη σκηνή του Crystal Hall άφησε θετικές εντυπώσεις! ( Δες το βίντεο και πες μας τη γνώμη σου)

Βέβαια, υπάρχουν και οι στιγμές χαλάρωσεις όπου όλα τα μέλη της αποστολής απολαμβάουν τις ομορφιές της χώρας και το φαγητό τους όλοι μαζί!

Read More

And More