Κοσμικός γάμος για το ζεύγος Βάρδα – Πουλαντζά!

Ένα από τα ζευγάρια που προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τη δημοσιότητα, η Ναταλία Βάρδα και ο Δάκης Πουλαντζάς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου! Η τελέτη έγινε, χθες Παρασκευή, στον Ναό Αγίου Δημητρίου, στο Παλαιό Ψυχικό.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της high society και μάλιστα έχει αποκτήσει κι ένα παιδάκι. Ο γάμος αυτός ολοκληρώνει την ευτυχία που ήδη βιώνουν!

Η Ναταλία Βάρδα είναι η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Βάρδα, γνωστή για τις επιχειρήσεις της με προϊόντα επώνυμης ένδυσης. Τα τελευταία χρόνια η κόρη του Θεόδωρου Βάρδα και της Ζωής Παπαδοπούλου-Λοράνδου έχει αναλάβει τη διεύθυνση του γυναικείου τμήματος της εταιρείας. Ο σύντροφός της από την άλλη είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της πράσινης ενέργειας και του φωτισμού.

Πιστή στο minimal ύφος, η Ναταλία επέλεξε ένα λιτό νυφικό γνωστού οίκου, το οποίο συνδίασε με διαμαντένια κοσμήματα. Στο πλευρό της για όλες τις ετοιμασίες του γάμου, εκτός βέβαια από την μητέρα της και η μικρότερη αδερφή της Τατιάνα. Το ζευγάρι με τις οικογένειές του υποδέχτηκε τους καλεσμένους μετά το γάμο στο Ekali Club.

Read More

And More